La vânzări sunt permise doar un număr specific de echipamente S/H Apple sau compatibile Apple. Dacă nu ai detaliat compatibilitatea Apple a produsului tău, nu te mira dacă dispare post-ul (adminii și moderatorii NU au timp să verifice dacă nuș’ ce piesă e compatibilă sau nu Apple) și dacă recidivezi -> ban. Aici nu este site de vânzări - forumurile alea de vânzări-cumpărări sunt TOLERATE doar pentru a face viața mai ușoara macuserilor. Dacă adminii și moderatorii vor avea prea mult de muncă cu aceste forumuri (cum ar fi să răspundă utilizatorilor cărora le e lene să citească regulamentul) - acestea vor dispare subit.
Nu era decat o tableta Wacom, din-aia care e cam compatibila OSX de cand lumea si are pana si PPC support, ceea ce nu se poate spune de exemplu despre viitorul OSX de la Apple.
De asemenea, daca tot avem oameni aici invatati cu interfete “intuitive” gen OSX, ce-ar fi sa facem si forumul asta mai intuitiv?
Cred ce e evident ca nimeni nu citeste regulamentul ala inainte de a pune un mesaj, asa cu e evident si acceptat faptul ca majoritatea userilor de OSX nu cumpara sau citesc manuale de utilizare. Scopul e sa inveti facand!
Daca e asa esential pentru voi ca obiectul pus la vanzare sa fie compatibil Apple puneti un checkbox acolo care sa spune “Certific precum ca obiectul este compatibil Apple” si nu lasati sa dea submit pana nu bifeaza chestia aia. Banuiesc ca nu e o pretentie absurda, nu ?
fierarul: nici unul din admini nu cunoaște Expression Engine atât de bine cât să facă acest lucru. Nu vom plăti din buzunarul nostru un programator să facă acel feature - a fost destul chin cu scosul reply-urilor de la vânzări.
Bun, deci acum ca am descoperit ceva constructiv propun ca unul din admini sa puna niste mesaje sticky pe “UNIX & Programare” si/sau “Anunţuri Macuser.ro” prin care sa ceara daca cineva din comunitate ar fi dispus sa faca scriptuletul asta.
Nu cred ca e o risipa totusi sa fie scris undeva asta, chiar daca sta acolo 1 an. Mai bine sa tot faceti voi lucru manual stergand mesaje pe la vanzari ?
Am re-postat anuntul. De aceasta data am specificat clar ca este compatibil cu MAC si MAC OS. Era frumos ca totusi sa mi se dea un PM cu motivul stergerii, avand in vedere ca nu cred ca se sterg chiar asa multe posturi.
Sincer credeam ca e subinteles ca din moment ce scrie si in regulament si in descrierea categorii ca se pot posta anunturi numai cu produse apple si compatibile ca tableta functioneaza si pe mac.
Iar n-ai citit regulamentul local în care scrie că pentru ștergerile de la vânzări NU se dau PM-uri.
Sincer credeam că e subînțeles să scrii dacă e compatibil apple din moment ce scrie si in regulament si in descrierea categorii ca se pot posta anunturi numai cu produse apple si compatibile
frumos si civilizat, citim cu totii
chiar si regulamentul…
chiar si pe cel de la vinzari
Imi place ca Dacu este mereu cu un raspuns pentru toti, mereu citesc ce scrii, sunt un fan
Este regulament si daca nu citesti atunci e ca si cum nu ai posta, daca ti-a sters postul este iarasi ca si cand nu ai fi postat deeeci nu sa intamplat nimic, nimeni nu a sters nu a facut nimic. Acum citeste regulamentul si posteaza. E mai bine?
Am pus și eu un anunț la vânzări cu niște produse care sunt compatibile Apple (un mouse, un mp3 player, o pereche de căști), dar recunosc că nu am menționat asta, drept pentru care a fost scos. Dacă o menționez (repet, le-am verificat pe fiecare și merg pe Mac), am voie să le repun la vânzare (pentru câteva zeci de lei cât fac ele nu se merită un Ban )? Mulțumesc.