Inregistrat disk audio cu itunes
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.10.05

am un disk mp3, cum trebuie sa-l import pentru a putea crea ulterior un cd audio compatibil cu combine muzicale etc.?
am importat muzic, nu mai stiu exact cum a fost setat, am ars un disk si nu se aude pe cd player normal.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

In primul rand, te duci in iTunes -> Preferences -> Advanced -> Burn si la Disc Format vezi sa ai bifata optiunea “Audio CD”. Dupa care, copii fisierele MP3 in iTunes, faci un playlist cu ce fisiere vrei sa scrii pe disc si apoi ii dai Burn.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Brisbane, Australia
Macuser din: 07.06.06

Atata doar ca tre’ sa fii pregatit pentru o diminuare mai mult sau mai putin serioasa a calitatii pentru CD-ul care il faci din MP3-uri convertite in WAV din nou!

Cand faci Mp3-uri incearca sa le faci la un bit-rate cat mai ridicat. 128kbps suge pietre de rau prin furtunul de gradina!

Ino!~

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Inca ceva: pe CDul audio vor intra cam de 10 ori mai putine piese decat pe cel mp3, ca sunt necomprimate. Dar stiai asta, nu?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Pentru Import de pe CD

[iTunes]-> [Preferences]-> [Advanced]-> [Impotring] si selectezi
    import using: [MP3] [192 Kbps] - ai calitate buna (nu profesionala) si ocupa relativ putzin
                  [AIFF]  - ai caliatea la care a fost inscriptionat CD-ul (putin atenuata, dar nesemnificativ)
                          - dar ocupa spatiu de zece ori mai mult pe HD

Pentru configurate scriere pe CD

[iTunes]-> [Preferences]-> [Advanced]-> [Burning] si selectezi
    Disk Format: [Audio] -  Pentru playerele Audio obissnuite (“gap betwen” min 2 secunde altfel pot aparea erori)
                  [Mp3] - Pentru playere Mp3 disc, care nu pot citi foldere
                  [Data] - pentru playere care pot citi si foldere, sau pentru backup

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Daca are un CD cu MP3-uri, asa cum a zis, nu trebuie sa importe nimic, ci numai sa traga fisierele de pe CD in fereastra iTunes.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

cand trage cd-ul pe itunes le importa automat!! dar este importanta setarea pe care o pune la import!!

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Setarile de Import sunt pentru situatia in care vrei sa rip-uiesti muzica de pe CD Audio, sau vrei sa reconvertesti niste fisiere dintr-un format in altul (nerecomandat, daca faci compresii succesive). Daca ai deja fisiere MP3 pe CD sau pe orice alt suport, cand le tragi in iTunes ele sunt copiate pur si simplu, nu importate.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

eu am fisiere mp3 pe cd, mi-a cerut o colega sa-l-i fac discuri pe care le poate asculta la combina, am facut un disk si nu se aude , de asta v-am intrebat.
deci
cum trebuie sa setez in preferences la import si cum setez la scriere.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Deci: daca ai fisiere MP3 pe CD:
1. Le tragi pur si simplu in iTunes, fara import, fara nimic. N-ai treaba cu setarile de import.
2. Te duci in iTunes -> Preferences -> Advanced -> Burn si la Disc Format vezi sa ai bifata optiunea “Audio CD”
3. Faci un playlist cu melodiile pe care le vrei pe CD (o sa-ti incapa vreo 12-18 melodii per CD, depinde cat sunt de mari ca durata)
4. Selectezi playlist-ul si dai Burn.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
mindsoul - 28 Iunie 2006 12:52 PM

eu am fisiere mp3 pe cd, mi-a cerut o colega sa-l-i fac discuri pe care le poate asculta la combina, am facut un disk si nu se aude , de asta v-am intrebat.
deci
cum trebuie sa setez in preferences la import si cum setez la scriere.

Nu se aude deoarece, probabil, unele / toate sînt în format m4a (standard itunes), ca atare trebuie setat în mod expres format mp3 sau audio (care ocupă însă mult mai mult decît mp3); uzual, pe un cd mp3 încap 6-8 cd-uri audio „normale”.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member

ea are 40 de melodii pe cd, format mp3, stiu ca se pot face pana la 150 de melodii mp3 pe un cd depinde de calitatea mp3-ului.
incerca in seara asta sa va zic cum a mers.

Semnătură 

[°!°]———>[°(°]