Iar ai fost fast!
Chiar ma tot intrebam de ce nu apare.
Ce pare interesant:
- imbunatatiri le network (astea apar la fiecare update)
- Spotlight cauta si in Word si iWork
- spune cat e spatiul necesar pentru Burn Folders (in sfarsit!)
al 2lea edit: Bai frate, da’ meserias merge un download de la Apple. Constant la 170 k, si de obicei chiar mai repede (acum va dati seama cati descarca update-ul). Eu descarc Combo-ul, din obisnuinta.
Aaaaargh… da’ nu puteau sa-l puna mai devreme ca-l lasam si eu la descarcat si-l gaseam dimineatza gata… acu tre’ sa-astept pana poimaine sa-l vaz si eu la fatza :-(
nu pot sa spun decat incredibil, cateodata chiar nu pot sa inteleg modul in care judeca baietii aia din cupertino. exact ce asteptam mai mult nu merge, au adaugat doar nokia 9300i pt iSync dar nu si 9300. si sunt identice telefoanele, i-ul are in plus placa wireless lan.
Mdea, pe PM nu a facut dublu restart, dar banuiesc ca motivul e ca pe PB am instalat Combo, iar pe PM din SU. Iar Combo instaleaza totul de la 10.4.0 incoace.
Chestia e ca pe PB sta de vreo juma de ora un “DirectoryService” care imi tine procesorul la 100%. Daca nu se opreste, ii dau un restart.
Daca intereseaza pe cineva, uite cum se face PithHelmet-ul sa mearga: In /Library/Application Support/SIMBL/Plugins. Control-click on PithHelmet.bundle and and Show Package Contents. Open the info.plist file. Find MaxBundleVersion and change it to 420. Vedeti ca apare de doua ori MaxBundleVersion. Se dechide cu TextEdit.