Dom’le, ori e de la update ori nu, insa mi s-a intamplat o chestie draguta: inainte de update, cand faceam click dr. pe un tiff, jpeg sau altceva de genul asta, la “open with” aveam o lista de 2 km cu tot felul de filtre de la Photoshop, care oricum nu mergeau. Acu’ vad ca apare numai Photoshopu’ si celelalte aplicatii cu care crede el ca pot deschide. Am scapat sa caut Photoshopu’ in lista aia…
mie imi apare lista kilometrica, ce-i mai ciudat e ca au extensia .exe
am incercat odata unu si chiar merg.
am luat un crash de zile mari azi:
am scris doua cd-uri. la al doilea cand am dat sa-l monteze au inceput sa nu mai mearga chestii, show desktop, minimize, close….
in fine, am reusit sa scot cd-ul si dopaia nu mai gaseam dockul, nu mergea nici mar+tab, nici nimic din ce nu mergea mai sus. am dat force quit cam la tot si apoi restart. restart care n-a mers decat cu scoaterea alimentarii.
mentionez ca aveam aplicatii care ocupa mult deschise si ascultam si muzica in timp ce scriam.
mie imi apare lista kilometrica, ce-i mai ciudat e ca au extensia .exe
am incercat odata unu si chiar merg.
am luat un crash de zile mari azi:
am scris doua cd-uri. la al doilea cand am dat sa-l monteze au inceput sa nu mai mearga chestii, show desktop, minimize, close….
in fine, am reusit sa scot cd-ul si dopaia nu mai gaseam dockul, nu mergea nici mar+tab, nici nimic din ce nu mergea mai sus. am dat force quit cam la tot si apoi restart. restart care n-a mers decat cu scoaterea alimentarii.
mentionez ca aveam aplicatii care ocupa mult deschise si ascultam si muzica in timp ce scriam.
Asa face la toate filmele? Poate nu-i place filmul asta…
Daca asa face la toate, ori reinstalezi Front Row, ori verifici daca QuickTime merge OK (in ordine inversa)