Din: Sufrajeria lu' Firea (fost maidan al lui Oprescu)
Macuser din: 06.12.05
ei, sa nu mergem chiar asa departe cu formularile….
era vorba de un mic si “nevinovat” serial…..
functional. pt ca acela nu merge
si nu de cine stie ce -ptiu doamne fereste!- coduri/hackuri/crackuri…
ei, sa nu mergem chiar asa departe cu formularile….
era vorba de un mic si “nevinovat” serial…..
functional. pt ca acela nu merge
si nu de cine stie ce -ptiu doamne fereste!- coduri/hackuri/crackuri…
Amu, dragii moșului, dacă aș știi ce e aia Hexedit aș zice că și un crack ar fi bun, nu numai un serial potrivit. Și cum 29,9 nu dau pe el, o să păstrez versiunea cumpărată 2.3 sau mă joc cu Character Palette. Sau mai aștept…
Amu, dragii moșului, dacă aș știi ce e aia Hexedit aș zice că și un crack ar fi bun, nu numai un serial potrivit. Și cum 29,9 nu dau pe el, o să păstrez versiunea cumpărată 2.3 sau mă joc cu Character Palette. Sau mai aștept…
Revin (serios):
- ai folosit vreodată facilitățile „jocului” cu tastele moasrte?
- keylayout-urile existente nu te satisfac? ce anume caractere specfice folosești (simboluri matematice etc.)?
Revin (serios):
- ai folosit vreodată facilitățile „jocului” cu tastele moasrte?
- keylayout-urile existente nu te satisfac? ce anume caractere specfice folosești (simboluri matematice etc.)?
Imi place sa ma joc cu simbolurile si le aleg la inspiratie (bulleturile mele in word/keynote au tot timpul efectul de wow, mai pui si un cube rotation… si nici nu mai conteaza ce prezinti/predai), mai folosesc caractere matematice, dar cel mai des mi-e lene sa caut combinatia de taste, sa tin o minte (asta e un no go) si apoi sa apas ⌂⌥K doar pentru un . Stiu ca se poate, am vazut ieri, dar imi place sa le vad pe toate. Imi place sa-mi folosesc mausul (sau tableta ) sa le culeg si nu sa imi scrantesc degetele si memoria. (memorie ce deja e supraaglomerata si are nevoie constant de ajutoare electronice)
Trage-ti Resedit sau Resorcerer. Si poti intra in Hexedit!