...dupa vreo saptamana de teste cu Slackware 13 mi-am spus sa bag si 12.2 sa vedem care, ce si cum… nici nu suporta comparatii cele 2 distributii intre ele!!! In primul rand cu driverul NVidia instalat pe aceiasi configuratie glxgears da un verdict clar: 12.2 diferenta zdrobitoare 8400 fps contra 2900!!! Acum se poate interpreta, poate driverul de 64 nu este prea matur, poate KDE4 necesita mai multa accelerare decat KDE3 dar diferentele nu se opresc aici… implementarea softurilor in KDE este net in favoarea lui KDE3 ( asta nu este de mirare atat timp cat acesta are o lunga istorie impreuna cu Slackware ) ca sa nu mai vorbesc despre altele ( cele care nu vin cu dvd-ul de instalare ) unde “oferta” pentru 13 este extrem de limitata… ceea ce m-a nemultumit total este consumul de energie… in ambele cazuri bateria laptopului nu trece de 1 ora de functionare ceea ce este foarte putin comparativ cu Leopard care are vreo 3. Ca si lucru bun mi s-a parut faptul ca ambele sisteme Slackware nu au avut vreo problema in a recunoaste toate componentele hardware si a le instala automat ( spre exemplu imediat ce bagai un mouse pe usb el era functional ) asa ca din punctul asta de vedere pentru cine vrea si poate Slackware ramane o optiune viabila. Eu unul insa pentru simplul fapt ca nu vreau sa-mi omor cu mana mea bateria am renuntat la teste asa ca acum Leopardul si-a luat repede in primire tot spatiul de pe hard… Slackware ramane sef pe computerul Barton Core cu 5 ani de existenta in spate! Adica cu alte cuvinte ii las Leopardului ceea ce este al lui…
)