Eu zic ca esti oarecum paranoic. 
Astazi de dimineata am fost la Orange Concept Store si am dat comanda pentru un iPhone 3G S de 32GB, alb. Mi s-a spus cele de 32GB ajung mai repede deoarce au o cerere mai scazuta decat cele de 16GB si ca durata estimativa este in termen de ‘saptamani’ dar ca nu se ajunge la o luna.
Un lucru care ma mira este faptul ca multi se pare ca nu si-au dat seama de tiparele de lansare a produselor Apple din gama iPod/iPhone. Pentru mine e simplu: in fiecare vara este asteptata o noua versiune de iPhone (in luna Iunie) iar linia iPod este innoita in fiecare toamna (in luna Septembrie). Nu cred ca sunt singurul care a observat acest trend.
In incheiere, ma gandesc ca urmatorul iPhone ce va fi anuntat in vara lui 2010 va avea poate chiar un procesor dual-core, acestea au fost anuntate pentru fabricatie cu ceva timp in urma pentru sfarsitul acestui an, si posibil va fi un telefon cu suport pentru 4G, destul de irelevant pentru noi din moment ce am inteles ca mai sunt ani buni pana vor aparea retele 4G in Romania.
Parerea mea este ca daca ai banii acum, merita sa iti cumperi un 3G S, mai ales daca nu ai avut vreunul pana acum sau daca ai unul din prima generatie.