Disk Warrior
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Dudes, mi s-a stricat un hdd extern (Verbatim de 320 de gigi). Baiul nu e mare, pentru ca e in garantie si datele de pe el nu sunt vitale (il foloseam pentru backup prin Time Machine). Ideea este ca nu il mai mount-eaza pe desktop. Disk Utility il vede - am dat acolo repair, dar degeaba. Nu mai stiu care a fost mesajul de eroare, dar in fine…
Am cautat pe net si am gasit o aplicatie numita Disk Warrior, care cica face minuni. O cunoasteti? A mai salvat cineva vreun hdd cu ea? Ar mai exista si altceva care sa faca minuni?
Mentionez ca nu ma intereseaza sa imi salvez datele de pe hard (sunt un freak al backupurilor, deci le mai am), insa ma intereseaza sa salvez aparatul, fizic, chiar daca mai e in garantie.
In alta ordine de idei, daca pana luni nu il rezolv, il duc la magazinul de la care l-am luat si i-l pun baietilor in brate.
Mersi…

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

A mai fost acum vreo ceva zile o laudă la adresa lui DW, dar dacă nu ai nimic vital pe el nu știu dacă merită efortul. Încearcă, totuși, măcar să știi dacă te satisface, satisfacție deplină fără alcool.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member

Ei, il las sa isi faca datoria pana dimineata. Sa vedem asa, de amorul artei, daca e ceva de el. Oricum, discul meu extern e inca un an in garantie, deci pot dormi linistit noaptea.
Va tin la curent

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Am folosit disk warrior si am fost super multumit de el.
Merita sa incerci

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Stai, stai…
DisckWarrior nu e nici chelner, nici tinichigiu. Nu are nici şurubelniţe, nici fludor. Cum îţi imaginezi că va repara ceva stricat fizic? Poate doar să salveze ceva cînd partea hardware mai are un strop de viaţă!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member

Nu stiu daca e ceva stricat fizic. In fine, nu ma pricep. Se invarte bine mersi, nu scoate nici un zgomot ciudat, dar nu il mai mount-eaza.

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

daca zici ca nu mai ai nevoie de datele de pe el, de ce nu il formatezi?

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member

@STef…
Pentru ca Disk Utility nu ma lasa?!?!?!?!

Semnătură 

Batman foloseste Mac