Datele problemei:
- o imagine .dmg facuta in Toast Titanium 7.0.2, format “Mac Only” > Encrypted;
- s-a pierdut (uitat) parola.
Big question: Cum pot recupera documentele din acea imagine? Se poate afla parola sau CD-ul este numai bun de aruncat?
EDIT: Parola nu a fost adaugata in Keychain Access.
păi scopul criptării este să nu fie decriptată fără parolă! altfel ce rost mai avea criptarea dacă o poate deschide oricine prin cine știe ce șmecherii?! you may safely trash it now.
Pe PC sunt o gramada de softuri care pretind ca sparg parole. Din ce mai tin minte, cele bune costa foarte mult si nici nu poti gasi vreun demo… Iar daca parola a fost bine aleasa, poti sa stai si ani de zile cu computerul nefacand altceva decat incercand variante.
Pe Mac nu am stiinta de asemenea softuri.
Nero nu citeste discurile facute in format “Mac Only”. Dar nu transferul de pe Mac pe PC este problema (asta o rezolv usor, nu-i bai), ci decriptarea. Sa vad ce mai gasesc pe net. Poate stie Sergiu…
Nero nu citeste discurile facute in format “Mac Only”. Dar nu transferul de pe Mac pe PC este problema (asta o rezolv usor, nu-i bai), ci decriptarea. Sa vad ce mai gasesc pe net. Poate stie Sergiu…
dacă e salvat ca .toast = .iso image, nu le poate deschide, dar le poate copia „orb”
problema ta este însă, cum spui, alta: cum deschizi imaginea criptată... poate, totuși, îți reamintești parola. eu am reușit să-i decriptez parola de yahoo a unei colege care, evident, o uitase. am luat-o pas cu pas și era, desigur, numele fiului ei, ce altceva? deci, dacă nu ai pus fantezii de tipul xZcBnM, caută în memorie numele animalului favorit/soției/prietenei/fiului/fiicei etc. poate o dibuiești…