.dmg criptat
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 11.10.05

Datele problemei:
- o imagine .dmg facuta in Toast Titanium 7.0.2, format “Mac Only” > Encrypted;
- s-a pierdut (uitat) parola.

Big question:
Cum pot recupera documentele din acea imagine? Se poate afla parola sau CD-ul este numai bun de aruncat?

EDIT: Parola nu a fost adaugata in Keychain Access.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: ~/
Macuser din: 19.10.05

atunci… cred ca poti sa faci drag and drop to trash.
Nu cred ca ai cum sa o decriptezi :D

Semnătură 

I’m a graphic designer passioned by what I do. I also love photography and play keyboards and guitar in my virtual one man band smile)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Pai din cate am citit, asa am inteles, ca nu se poate. Dar…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
macmanro - 28 Iunie 2006 04:16 PM

Datele problemei:
- o imagine .dmg facuta in Toast Titanium 7.0.2, format “Mac Only” > Encrypted;
- s-a pierdut (uitat) parola.

Big question:
Cum pot recupera documentele din acea imagine? Se poate afla parola sau CD-ul este numai bun de aruncat?

EDIT: Parola nu a fost adaugata in Keychain Access.

păi scopul criptării este să nu fie decriptată fără parolă! altfel ce rost mai avea criptarea dacă o poate deschide oricine prin cine știe ce șmecherii?! smile you may safely trash it now.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Cattus Thraex - 28 Iunie 2006 04:29 PM

smile you may safely trash it now.

Ma gandesc ca asa cum pentru .pdf-uri se poate… Poate exista un utilitar, ceva.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macmanro - 28 Iunie 2006 04:35 PM
Cattus Thraex - 28 Iunie 2006 04:29 PM

smile you may safely trash it now.

Ma gandesc ca asa cum pentru .pdf-uri se poate… Poate exista un utilitar, ceva.

teoretic este posibil, caz în care poți da în judecată firma producătoare care, de fapt, nu criptează fișierul, minte. smile

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe PC sunt o gramada de softuri care pretind ca sparg parole. Din ce mai tin minte, cele bune costa foarte mult si nici nu poti gasi vreun demo… Iar daca parola a fost bine aleasa, poti sa stai si ani de zile cu computerul nefacand altceva decat incercand variante.
Pe Mac nu am stiinta de asemenea softuri.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: 

M-am gandit si la optiunea PC, dar nu il vede nici cu MacDrive.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macmanro - 28 Iunie 2006 04:52 PM

M-am gandit si la optiunea PC, dar nu il vede nici cu MacDrive.

Toast salvează format .toast = .iso, ca atare nu macdrive ar rezolva problema ci, probabil, Nero

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Nero nu citeste discurile facute in format “Mac Only”. Dar nu transferul de pe Mac pe PC este problema (asta o rezolv usor, nu-i bai), ci decriptarea. Sa vad ce mai gasesc pe net. Poate stie Sergiu…  smile

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
macmanro - 28 Iunie 2006 05:35 PM

Nero nu citeste discurile facute in format “Mac Only”. Dar nu transferul de pe Mac pe PC este problema (asta o rezolv usor, nu-i bai), ci decriptarea. Sa vad ce mai gasesc pe net. Poate stie Sergiu…  smile

dacă e salvat ca .toast = .iso image, nu le poate deschide, dar le poate copia „orb”
problema ta este însă, cum spui, alta: cum deschizi imaginea criptată... poate, totuși, îți reamintești parola. eu am reușit să-i decriptez parola de yahoo a unei colege care, evident, o uitase. am luat-o pas cu pas și era, desigur, numele fiului ei, ce altceva? deci, dacă nu ai pus fantezii de tipul xZcBnM, caută în memorie numele animalului favorit/soției/prietenei/fiului/fiicei etc. poate o dibuiești…

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

cauta-l pe cel de la care ai tras arhiva… el are parola (si io fac asa, uneori, pe server wink )

‹‹ caut ceva gen character map      help ››