chiar merge OS 10.4 pe PC? stiu ca e veche discutia dar ar fi interesant. stie cineva Mac-urile cu procesor Intel ce chipset folosesc? si apoi cum se impaca Tiger cu bios-ul de PC? chestia asta e credibila la prima vedere dar…Astept! parerile voastre. merci.
Cauta pe net, exista tone de informatii si chiar un site dedicat. Mac-urile cu Intel folosesc (deocamdata) procesoare Intel CoreSolo si CoreDuo. Se fac niste hack-uri ca sa poata fi instalat pe un PC oarecare, cu BIOS si chestii.
merci. poate aveti ceva adrese unde pot cauta? cum adica ilegal? bine, din punctul de vedere al lui nenea Bill tot ce facem noi fara sa i-a el bani e ilegal…
stiu, stiu! dar… mac-ul meu PPC la 150 MHZ e tare depasit( de fapt mac-urile, ca am mai multe, am doua chiar din primele tipuri, de colectie, din alea cu ecran alb/negru). nici macar OS 9 nu pot instala pe el. iar unul nou e totusi scump.
Din umila mea experientza cu PC (si diverse sisteme de operare )...... trebuie sa subliniez si eu ca hardwearul facae multe ....., in plus sunt probleme de compatibilitate intre diverse componente si OS X.
Totusi ... daca vrei sa te oftici merita incercat .
merci. poate aveti ceva adrese unde pot cauta? cum adica ilegal? bine, din punctul de vedere al lui nenea Bill tot ce facem noi fara sa i-a el bani e ilegal…
E ilegal sa folosesti un kit de Tiger cracked si e ilegal sa-l instalezi fara sa-l cumperi. Ca la orice soft, nu?
Cred ca Alex se referea la faptul ca OSX pt x86 este o versiune pe care Apple o considera ilegala. Nu cred ca e bine sa punem linkuri catre chestii din astea, pentru ca Apple se mai uita si la forumuri de genul alor noastre. De ce crezi ca nu a pus Tudor link?
Si in nici un caz, intrebari de genul “de unde gasesc un Tiger?”... (de la MacGallery…)