Uite aici niste discutii despre o problema asemanatoare:
Mike: Big problems with the 20” iMac with the 256 video ram upgrade.
Everyone is suffering from video “tearing”... Steve: it only affects iMacIntel 20” featuring the 256MB VRAM BTO… The tearing issue is mostly visible in Front Row and with some other applications.
Merci pt mesaje. Pana una alta, am dat un tel la cei de la “noumax.ro”, le-am povestit de “belea” si i-am intrebat daca pot face ceva ca sa dispara problema. Mi-au spus sa duc computerul la ei si vor vedea despre ce este vorba. Astea toate, spun ei, nu ma vor costa pe mine nimic deoarece este acoperita toata lucrarea de garantia internationala. Sper sa se tina de cuvant. A-ti mai avut careva dintre voi de a face cu ei? Ii cunoaste cineva? Sper sa fie seriosi. Oricum nu prea am chef sa stiu ca un Apple din constructie poate fi “bulit”, pe mine sincer nu ma intereseaza. Daca va fi nevoie trimit inapoi computerul in State sa faca sandwich-uri cu el. Mie imi tb un apple functionabil oricand. De-ar fi ...
all41,all4Mac: Ce versiune de sistem de operare ai? Cumva 10.4.4 sau mai mica (10.4.3, 10.4.2…)? Din cate stiu eu, problema cu distorsiunile alea in FrontRow s-a rezolvat in 10.4.5. Daca nu ai facut toate Software Update-urile, fa-le, inainte de a duce computerul la service. Poate se repara.
Daca inteleg eu bine, din ce spui tu ai nenorocul sa fi luat un iMac defect. Au fost la inceput destule care aveau simptomele astea, se pare ca de la placa video. Da telefon la magazin si spune-le, ar trebui sa ti-l schimbe (daca l-ai luat de la MacGallery, sunt sigur ca te rezolva).
ai te rog un link cu astfel de erori raportate de utilizatori… merci
nu am incercat varianta cu update-ul, neavand inca conexiune net, dar merci pt sfat. E drept ca versiunea mea de OS e 4.4. Asa ca pana la 4.7 ... poate scap. Am sa incerc si va mai tin la curent. Nu am umblat niciodata prin internet setup, e dificil? Ce este foarte important de stiut? Sau cu ce si de unde se incepe? Merci mult.
nu am incercat varianta cu update-ul, neavand inca conexiune net, dar merci pt sfat. E drept ca versiunea mea de OS e 4.4. Asa ca pana la 4.7 ... poate scap. Am sa incerc si va mai tin la curent. Nu am umblat niciodata prin internet setup, e dificil? Ce este foarte important de stiut? Sau cu ce si de unde se incepe? Merci mult.
au mai fost update-uri de la 10.4.4, asa ca mai bine incerci inainte cu update-ul…
legat de nou max, sunt seriori, dovada ca ti-au si spus sa vii sa il verifice gratis..
nu am incercat varianta cu update-ul, neavand inca conexiune net, dar merci pt sfat. E drept ca versiunea mea de OS e 4.4. Asa ca pana la 4.7 ... poate scap.
Aaaaa, pai e clar, fa mai intai update-ul si abia apoi, daca nu se rezolva, du-l la service. Dar sunt aproape sigur ca se rezolva cu un update de sistem.
Am sa fac exact ce ma sfatutiti. Doar ca inca sunt in concediu, de unde va si scriu, asa ca in momentul in care ajung acasa, voi merge la un prieten care are net, si am sa fac update-ul combo de care imi spuneti. Deja banuiesc deja vesti bune ... sper sa fie asa. Sa va mearga bine pana una alta…
Ai de făcut un firmware update (Apple zice că nu e detectat automat de Software update) plus combo update la 10.4.7. Deci le descarci frumos de pe site-ul Apple/MAC OS X http://www.apple.com/downloads/macosx/apple/
și dup-aia vezi ce și cum.
Nu știu dacă, așa cum zic unii, combo update la 10.4.7 include și firmware update, mai degrabă cred că nu, deoarece un firmware update umblă în cu totul alte măruntaie decît software update. Atenție mare cînd faci firmware update, nu cumva să se oprească înainte să ajungă la capăt. citește atent instrucțiunile înainte să te apuci de lucru și, mai ales, dă un print documentului Read Me.
Am facut update-ul firmware ... si nimic ...
in acest moment fac si update-ul la 10.4.7 .... sa speram in mai bine .... trebuie insa sa recunosc ca m-am cam “desumflat” putin ... sper sa imi treaca ... “cu motiv” ...
Ce sa ii mai fac…. ?
Cu el la service daca nici dupa 10.4.7 nu face ....“frumos” ...
Am facut update-ul firmware ... si nimic ...
in acest moment fac si update-ul la 10.4.7 .... sa speram in mai bine .... trebuie insa sa recunosc ca m-am cam “desumflat” putin ... sper sa imi treaca ... “cu motiv” ...
Ce sa ii mai fac…. ?
Cu el la service daca nici dupa 10.4.7 nu face ....“frumos” ...
S-a rezolvat. Multe multumiri pt toate sfaturile pe care mi le-ati oferit. Au dat rezultate. Apropou ... incep sa ma obisnuiesc cu sistemele Mac OS ... te ajuta foarte mult, ca de altfel ...si “comunitatea” voastra ... Mi-ar placea sa vin odata la o intalnire de a voastra ... daca se poate.