Suport parbriz iPhone 3G
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 04.08.09

Salut!

Avand un iPhone 3G si iGO, si eu si cred ca si voi ati dori (sau aveti deja) un suport de parbriz pentru iPhone.
Am vazut la mica publicitate anunturi, dar as dori sa va intreb de care aveti si cat de multumiti sunteti de el.

Intreb in caz ca aveti vreo recomandare de suport, eventual care e special pt. iPhone si il si incarca.
Daca nu, e ok si unul universal (pt. ca e mai ieftin).

Astept parerile / sugestiile voastre.

Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

eu mi-am luat asa ceva:

http://www.altshop.ro/suport-auto-iphone-3g-p-10285.html

e ok dar nu prea l-am folosit…..........ce am obs e ca atunci cand mergi cu masina se cam batzaie bratul ala si iti cam tremura telefonul…...............

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 

Multumesc pentru raspuns.

Pentru cei care stati in Cluj: unde in oras se poate gasi un magazin de unde se poate cumpara un suport de parbriz compatibil cu iPhone?

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

Super suportul. Imi iau si eu saptamana asta

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Salut!

Pana la urma mi-am luat de aici:

http://www.accesorii-telefoane.ro/detalii/suport-auto-universal/3509/

ieftin si bun, intr-adevar se mai clatina la gropi putintel, dar in rest e f. solid. Se si roteste pe suport (are un butonas de lock in spate).

si incarcator de masina pt. iPhone:
http://www.accesorii-telefoane.ro/catalog/incarcatoare-auto/incarcatoare-auto-cu-fir-clasic/incarcatoare-auto-iphone/0/499/1/

L-am testat cu iGO si GPS Cluj-Oradea, nu se descarca bateria, ba il si incarca in timp de folosesc GPS-ul. smile

Cam atat.

Multumesc pentru ajutor.

Salut!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Am si eu un suport ca cel prezentat de Tom. Arata bine, mult mai bine decat suportul universal, dar, e adevarat, cam tremura pe drumuri denivelate. Oricum isi merita banii. Ce imi place la el e ca se detaseaza placuta in care se prinde telefonul, astfel daca telefonul e in suport si te suna cineva il poti detasa intr-o secunda si sa raspunzi, sau daca te opresti intr-o parcare si vrei sa iei telefonul din geam nu trebuie sa-l scoti din suport, iese suportul cu totul.
La banii astia sunt multumit de el.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 28.08.08

Salut
Incearca la Selgros, am luat de acolo un suport de parbriz universal de care sunt super multumit. Merge si la Iphone si la orice PDA sau sist de navigatie. Am facut 2 drumuri lungi cu el de peste 5000 km (vara si iarna) nici macar o problema (sa se desprinda sau altceva).

Semnătură 

Don’t drink and drive, when you can smoke and fly!

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05
thesseus - 07 Septembrie 2009 09:40 AM

Am si eu un suport ca cel prezentat de Tom. Arata bine, mult mai bine decat suportul universal, dar, e adevarat, cam tremura pe drumuri denivelate. Oricum isi merita banii. Ce imi place la el e ca se detaseaza placuta in care se prinde telefonul, astfel daca telefonul e in suport si te suna cineva il poti detasa intr-o secunda si sa raspunzi, sau daca te opresti intr-o parcare si vrei sa iei telefonul din geam nu trebuie sa-l scoti din suport, iese suportul cu totul.

Încape iPhonele și când este într-o husă de protecție sau trebuie scos din husă ?

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Cam trebuie scos. Nu stiu daca ar incape daca e in Invisible Skin, dar tind sa cred ca nu incape.