M-am pricopsit cu un PowerMac 6400/200. Mi-a placut cum arata si faptul ca are subwoofer intern [asa cum e el] m-a atras mult.
Acum, problema mea e ca vreau sa-l mai upgradez un pic. Mometan are configuratia din fabrica, varianta VEE, lipseste doar placa de intrari/iesiri video. Asta chiar nu ma intereseaza.
Acum cu nelamuririle:
1. HDD-ul e IDE, de 2.4GB - are cineva idee cat suporta?
2. Memoria… DIMM-uri de 70ns scrie pe toate site-urile, in el vad si un modul [IBM] de 8MB / 60ns si merge. Unde mai gasesc asa ceva de capacitati mai mari? Are doar doua sloturi si inghite maxim 136MB.
3. MacOS… Ce versiune recomandati? Eu ma gandeam la 8.6, dar astept si pareri mai avizate.
Are doua sloturi PCI. Ma gandeam sa-i trantesc o placa de retea si poate ceva video mai rasarit.
4. Ce placi de retea / chipset-uri as putea folosi pe 8.6 [sau ce-mi recomandati voi] ?
5. Are sens sa caut placi video mai rasarite pe PCI?
6. Vad ca are si un senzor IR pe fata. Oare pot sa-l pacalesc cu o telecomanda? Pe PC mai exista chestii gen Girder, pe Mac nu stiu.
Hai ca sunt destule intrebari ![]()
Oricum, jucaria e chiar draguta, a ajuns la mine intacta, desi se vede vechimea. Clean design, I love that about Apple.