Nu merge Timișoara, Arad, București. Merge, în schimb, Gura Humorului. Go figure… Am trecut însă pe AccuWeather (superbă aplicație, mult mai bună decât Weather) și totul e ok.
Care aveți cu abonament de la Orange - ați făcut reclamație că nu vă mai merge ? Dacă, nu - făceți mai mulți - să vedem pe unde scot mâneca. Cum adică plătiți un amar de bani în fiecare lună ca să vedeți cum e vremea și nu mai merge lucrul pentru care ați luat telefonul ? Să vă scadă din abonament atuncea. Nici un Yahu, nici un nimica - Orange v-a vândut telefon cu meteo, la Orange dați banii lună de lună, Orange să se ocupe.
Care aveți cu abonament de la Orange - ați făcut reclamație că nu vă mai merge ? Dacă, nu - făceți mai mulți - să vedem pe unde scot mâneca. Cum adică plătiți un amar de bani în fiecare lună ca să vedeți cum e vremea și nu mai merge lucrul pentru care ați luat telefonul ? Să vă scadă din abonament atuncea. Nici un Yahu, nici un nimica - Orange v-a vândut telefon cu meteo, la Orange dați banii lună de lună, Orange să se ocupe.
...sau trimiteti feedback la Yahoo! ca ei se ocupa de aplicatia de Vreme (si se lauda cu asta pe site-ul lor). Eu am trimis o reclamatie aici !
Am fost eu azi intr-un shop Orange, la Universitate si nici pe iPhone-ul expus nu mergea….am intrebat….si ghiciti care e raspunsu!!!??
Stiu ca il stiti!