Multisesiuni in Toast!
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest
Macuser din: 10.01.06

daca am scris o sesiune pe un cd cum naiba ii dau sa o importe astfel incat sa nu imi apara dupa ce o scriu pe a doua sesiune 2 cduri montate pe desktop (desi in unitate am introdus doar un cd cu 2 sesiuni)????

multzzam!

Semnătură 

Mac OS X proves that it’s easier to make UNIX pretty than it is to make Windows secure!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
D.O.R.U.T.Z. - 28 Iunie 2006 09:27 PM

daca am scris o sesiune pe un cd cum naiba ii dau sa o importe astfel incat sa nu imi apara dupa ce o scriu pe a doua sesiune 2 cduri montate pe desktop (desi in unitate am introdus doar un cd cu 2 sesiuni)????

multzzam!

Sesiunile multiple sînt săltate pe ecran ca cd-uri separate. Ca să nu apară așa, trebuie tras în format ISO 9660.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

si sa dai sa ignore prima sesiune…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 28 Iunie 2006 10:31 PM

si sa dai sa ignore prima sesiune…

... sau incremental backup

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

exista 2 tipuri de multisession:
ISO9660 - (folosit de catre Win & Linux) care mai adauga directoare la sesiunea existenta pe CD
Celălalt tip - (folosit de catre Mac, Sun & Sgi) care mai adauga o “partitie” separata pe CD

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
psergiu - 07 Iulie 2006 01:48 AM

exista 2 tipuri de multisession:
ISO9660 - (folosit de catre Win & Linux) care mai adauga directoare la sesiunea existenta pe CD
Celălalt tip - (folosit de catre Mac, Sun & Sgi) care mai adauga o “partitie” separata pe CD

Just, omu’ voia însă să nu-i apară 2 (sau mai multe) partiții pe ecran. ISO9660 nu se potrivește totdeauna pe un mac dar, pt cazul lui, cred că asta e soluția optimă (cel puțin așa am înțeles eu).

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
D.O.R.U.T.Z. - 28 Iunie 2006 09:27 PM

Uită de Toast, foloseşte BurnAgain (numai pt. CD-uri):
http://freeridecoding.net/burnagain/

Semnătură 

⌘-N

‹‹ 10.4 server      Home finance ››