nfsc imagine cu susul in jos
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Am o problema cu ned for speed carbon.Am incercat astazi sa ma dau pe nfsc si am avut o prea urata surpriza sa constat ca imaginea e cu susul in jos si scrisul in oglinda.Ce sa-i fac sa isi revina?Ma gandesc ca o avea treaba cu update 10.5.8 de acum cateva zile?Eu unul nu am umbat la setari si nu stiu ce are.Eny ideea?

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

placa video
nu stiu exact ce anume are (colegul de langa mine are aceeasi problema cu Call of Duty 4)
are un 2x2 GHz Dual Core Intel Xeon cu NVIDIA GeForce 7300 GT
culmea e ca eu am aceeasi configuratie, da merge ok
question

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

am nvidia de 512,si mam si jucat de cateva ori pe el acum o luna,dar azi am avut timp si am zis sal ucid cu un nfsc,dar canci,nu mai mere,eu am zis co fi de la update leopard la 10.5.8.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am o problema cu ned for speed carbon.Am incercat astazi sa ma dau pe nfsc si am avut o prea urata surpriza sa constat ca imaginea e cu susul in jos si scrisul in oglinda.Ce sa-i fac sa isi revina?Ma gandesc ca o avea treaba cu update 10.5.8 de acum cateva zile?Eu unul nu am umbat la setari si nu stiu ce are.any ideea?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
STef… - 07 Septembrie 2009 01:16 PM

placa video
nu stiu exact ce anume are (colegul de langa mine are aceeasi problema cu Call of Duty 4)
are un 2x2 GHz Dual Core Intel Xeon cu NVIDIA GeForce 7300 GT
culmea e ca eu am aceeasi configuratie, da merge ok
question