2 din 2
2
Kill Monty
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05
psergiu - 19 Noiembrie 2005 01:42 AM

Wow ce greu e ...

LOL. Nu te-ai mai jucat de multishor, ai?
Use the swartz! Adeca grenada si update-urile!

Ce nu-mi place mie la jocul asta e ca nu tine minte armele. La Tyrian indiferent de ce update luai, te ducea la arma respectiva cu puterea pe care o aveai inainte. Principiul era: Strange tot! Aci trebuie sa te feresti de gorobetzi dar si de powerups la alte arme.

BTW care e favorita voastra? Io am afinitate pentru Spreadshot ca e flexibil, dar nici Machine gun-ul nu e rau.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiești
Macuser din: 08.11.05

Ideea este să cumulezi cât mai multe upgrade-uri pe arma preferată, și să te ferești de upgrade-urile nedorite (sentimentul de frustrare obținut când îți faci de cap cu arma verde la maxim și dai din greșeală peste un laser este ... terifiant).

Arma albastră este bună când apar ăia roșii care explodează, pentru că de obicei se află în mijlocul grupului, iar laserul trece ca prin brânză și-i face să sară în aer cu toți din jur (“toată lumea, toată lumea sare-acum cu mine” grin).

Mitraliera e impresionantă, dar nu prea e de efect decât de la 3 cumulate în sus.

Preferata mea este cea verde, pt. chestia cu variația fasciculului.

Nu m-am lămurit încă asupra modului de folosire al grenadelor (chestiile galbene)  grrr

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
VAXXi - 19 Noiembrie 2005 02:01 AM

Nu m-am lămurit încă asupra modului de folosire al grenadelor (chestiile galbene)  grrr

Pai se folosesc automat: ca niste cacatzei lasi in urma mine… raspberry Io imi fac cu ele scuturi care imi apara spatele. Sunt bune ca daca arunci o grenada explodeaza in masa ca un camp de mine.. doooh!

P.S. La maimutele albastre nici nu mai stiam care eram eu. E ciudat cum calculeaza scorul ca zice ca pentru fiecare gorobete “pretul” e fix: 100, 250 si 500. Deci daca avansezi pana la aceeasi camera ar trebui sa omori acelasi nr. de gorobeti i.e. scor egal, dar nu, diferenta e de la 2M la 3 si ceva. Nu inteleg ce si cum! Carnage ala actioneaza ca in factor de multiplicare?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

A, le-am văzut, gata grin de fapt le văzusem, dar nu făcusem legătura cu chestia galbenă.

Carnage-ul face scorul X1, X2 ... cât scrie acolo (multiplicare), și e dat de nivelul de “măcelărire” curent (vezi bara din dreapta sus, când se umple aia, adaugă un +1 la factorul de multiplicare), și variază în funcție de armă - cu pistolul nici măcar nu miști bara, pe când cu 4 verzi, e 5X.

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
VAXXi - 19 Noiembrie 2005 03:51 AM

cu pistolul nici măcar nu miști bara, pe când cu 4 verzi, e 5X.

Dar dar cu o grenada bine aruncata ridici nivelul la 5 si apoi cu pistolul il mentii tot timpul pana ii macelaresti pe toti. Asta va fi strategia mea de acum ca am inteles si faza cu scorul…
10X

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

am revenit LOL
trecem la hard?

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRank
Member

Not yet cool smirk se pare că nu e bine să “păstrezi” grenada, cum făceam eu, ci s-o arunci imediat cum faci rost de ea (evident, cu nițică sincronizare spre o poartă care tocmai se deschide).

Semnătură 

to the aiiirpoooort…

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 25.10.05

si totusi…trecem pe hard?

Semnătură 

“If I were two-faced, would I be wearing this one?”

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRankRank
Member
Din: București

am un secret despre jocu asta.. wink
care-l vrea sa-mi trimita un PM

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

io am facut 10600… se pune…?

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRankRankRank
Administrator
altero - 10 Martie 2006 11:16 PM

io am facut 10600… se pune…?

HAHA, asta e punctaju omorarii gorobetilor care se ciocnesc de tine si se sparg!!! Vrei sa dobori un record, nu?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

pai da bai, da’ nu ma bunghesc cum sa ma feresc de ei. m-am prins doar cum sa trag cu pistolu’ si sa arunc grenade. anyway, intr-o juma’ de ora m-am plictisit, asa ca nu va obositi sa-mi raspundeti. eu cand ma joc tot cu ala cu bile ma joc, ca io-s mai pacifist din fire.

2 din 2
2

‹‹ starcraft      BNW2 ››