IPod Shuffle cu memoria stricata .... )>
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.06

Salut am un IPod Shuffle cu memoria stricata, dar cu partea de usb si control buna ... stie cineva un service sau are cineva ceva asemanator stricat , imi trebuie o memorie SAMSUNG k9w8g08u1m . Daca m-ar putea ajuta cineva macar cu o adresa de service .... Multumiri ....
Yahoo ID: catalin_muntean
PS mentionez ca ipod update dupa vreo 15 min spune ceva gen Unable to mount i pod ... practic nu ii pot vedea partitia in nici un mediu OS ...inclusiv linux…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bizonu - 29 Iunie 2006 01:00 AM

Salut am un IPod Shuffle cu memoria stricata, dar cu partea de usb si control buna ... stie cineva un service sau are cineva ceva asemanator stricat , imi trebuie o memorie SAMSUNG k9w8g08u1m . Daca m-ar putea ajuta cineva…. Multumiri ....
Yahoo ID: catalin_muntean
PS mentionez ca ipod update dupa vreo 15 min spune ceva gen Unable to mount i pod ... practic nu ii pot vedea partitia in nici un mediu…inclusiv linux…

Dă o fugă la MacGallery și dă anunț la cumpărări pt ceea ce cauți. Teamă îmi e că e mai ieftin un shuffle nou decît să-l repari.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 29.06.06

Ms frumos de raspuns, nu prea gasesc categoria CUMPARARI la MACGALLERY, un link m-ar ajuta ....

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
bizonu - 29 Iunie 2006 01:26 AM

Ms frumos de raspuns, nu prea gasesc categoria CUMPARARI la MACGALLERY, un link m-ar ajuta ....

nu la MacGallery, pe acest forum !

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Linden Tree Lake (Lacul Tei)
Macuser din: 11.05.06

salut smile din ce stiu io la iris sa e un service .... pe langa mario plaza e o strada perpendiculara cu dorobanti ii zice marcel andreescu la nr 30 au sediu sau dute la sediu macgallery k mis pare k si acolo au service sau te trimit tot la iris raspberry bafta ! ahhh ... o intrebare…cum ai reusit sai arzi memoria ? raspberry

Semnătură 

The MotherShip will land in 2015.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 13.10.05

Mai ai ipodul defect?
nu il vinzi?
daca il mai ai mi-ar trebui mie panglica si conectorul usb

Semnătură 

Ai probleme cu Macul? Trimite un PM
Depanare, Instalare, Configurare, Personalizare, Optimizare si Asistenta Tehnica.
Mac & PC, iPhone & iPodTouch

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

IRIS nu mai “locuieste” pe Marcel Andreescu. Sunt pe undeva prin spatele Casei Presei Libere, dar doar temporar. Mergi la NouMax cu el. Prin Floreasca.

‹‹ ipod G4 stuff      iTunes 6.0.5 ››