Pe plaiul mioritic multi macuseri sunt
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

1. Pe plaiul mioritic se vorbește preponderent limba română, fapt pentru care - periodic - vin oamenii și întreabă una-alta despre diacritice, despre cum se văd/nu se văd în MAC OS 7-9, în Windows… chestiuni de fonturi… aplicații care par aiurea etc. Pare-se că oamenii nu se duc întîi la secțiunea .RO și nici măcar nu citesc ce s-a scris acolo. Deși rubrica este rar vizitată (sînt autorul ei moral, Tudor a făcut-o la sugestia mea), întrebările se pun aici, de regulă, sau în alte părți din site. Parcă simt nevoia unei regularizări a acestei chestiuni. Idei?
2. De cîteva ori, diverși useri din Oradea, Timișoara, Cluj.. întrebau cum se face un macusere meeting local, pe modelul „Salamandra, ultima joi din lună, orele 18.00”. A făcut cineva ceva similar? Conform datelor smulse din forum, ar fi suficienți useri în fiecare dintre aceste orașe. Cum au cam venit vacanțele, hai să facem un Romania Macuser Tour: o zi la Craiova, o zi la Timișoara, o zi la Oradea, o zi la Cluj… Poate localnicii sar și organizează ceva, adică aleg un local rezonabil și ieftin, ceva cazare ieftinuță...

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

pare draguta ideea cu Romania Macuser Tour

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
mat22e - 29 Iunie 2006 03:34 AM

pare draguta ideea cu Romania Macuser Tour

Mersi, nu de idei e vorba, ci de punerea în practică. Și e așa de simplu…

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

pai si am zis eu ca e imposibila

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 15.06.06

Nu neaparat “tour”, ci pur si simplu intalniri locale.
La inceputul lunii am organizat o astfel de intalnire cu web developerii din Oradea. Geek Meet i-am zis smile. A fost un succes!
Concluzia mea: se poate.

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea
Macuser din: 24.11.05
ExcalIbvr - 29 Iunie 2006 04:34 AM

La inceputul lunii am organizat o astfel de intalnire cu web developerii din Oradea. Geek Meet i-am zis smile. A fost un succes!

despre aceasta intalnire nici nu am stiut. :(. vad ca era o intalnire genere. si cu cei care au pc. buna idee. data viitoare poate.

Semnătură 

Fotografii pe http://www.flickr.com/photos/33459797@N05/

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ExcalIbvr - 29 Iunie 2006 04:34 AM

OK, acum treci la Oradea Macuser Meeting…

Semnătură