Salutare. Ati incercat sa desfaceti arhive .sit in Tiger? Ca eu n u am reusit. Am incercat sa instalez StuffIt insa nu se instaleaza…Am Tiger 10.4.5 pe Intel Pentium 3.2G Mobile, Dell. Poate stiti ceva despre aceste arhive…
Multumesc
Salutare. Ati incercat sa desfaceti arhive .sit in Tiger? Ca eu n u am reusit. Am incercat sa instalez StuffIt insa nu se instaleaza…Am Tiger 10.4.5 pe Intel Pentium 3.2G Mobile, Dell. Poate stiti ceva despre aceste arhive…
Multumesc
Vezi ca ai ceva bube cu versiunea ta de installer Stuffit. Si eu am acelas OSsi nu am avut probleme cu instalarea. Cauta Stuffit 10 Standard sau Deluxe. Exista si un Expander Unibin. Din cate stiu si ala merge, dar nu l-am testat.
Sal. Le-am incercat pe toate…Nimic nu merge. Nu poate monta imaginea din care se instaleaza Stuffit-ul. Dar am sa le dezarhivez in iMac si le transfer pe Dell…Cred ca asa o sa mearga…Multumesc mult.
Multumesc
Apple s-a cam cercat cu băieții, așa că arhivele .sit se pot desface după ce instalezi manual StuffitExpander, pe care îl descarci manual de pe site-ul lor (ultima versiune, musai, cele mai vechi fac crash la tentativa de a deschide un .sit).