Praf sub ecran de 3Gs.
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.08.09

Recent, am cumparat un iPhone 3Gs de la un magazin care vinde iPhone 3Gs. De vreo 2-3 saptamani incoace a inceput sa-mi intre firicele de praf sub geamul protector de la display. Daca ma duc la iStyle in Baneasa, credeti ca baietii de acolo imi vor rezolva problema? Daca da, aveti idee cam cat o sa ma coste? Multumesc anticipat celor care vin cu sfaturi!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Paris
Macuser din: 11.03.08

Nu o sa te coste nimic, si au obligatia legala sa iti rezolve problema, daca telefonul tau e in garantie si l-ai cumparat legal. Praful sub ecran intra in clauzele garantiei. O sa iti schimbe iphoneul. Nu se repara, se schimba cu totul.

Tocmai am facut asta(3 saptamani) pe un iphone 3G care avea garantie pana la sfarsitul lui august. Am sunat la apple france, le-am explicat care era problema, a doua zi mi-a venit ups la usa cu cutie speciala sa le trimit telefonul, si vreo 3 zile mai tarziu mi-a venit altul nou noutz in tzipla acasa. Cum Apple romania nu exista, cei de la iStyle trebuie sa se ocupe de asta.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09
gKnife - 09 Septembrie 2009 02:30 PM

Recent, am cumparat un iPhone 3Gs de la un magazin care vinde iPhone 3Gs. De vreo 2-3 saptamani incoace a inceput sa-mi intre firicele de praf sub geamul protector de la display. Daca ma duc la iStyle in Baneasa, credeti ca baietii de acolo imi vor rezolva problema? Daca da, aveti idee cam cat o sa ma coste? Multumesc anticipat celor care vin cu sfaturi!

De la ce magazin ai cumparat?
de cat timp ai cumparat?
f important

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member

De la Orange si inca am garantie.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti-Timisoara
Macuser din: 07.01.09

pai atunci nu te du la istyle.
neaparat la orange si solicita schimbarea tel cu orice mijloace.
chiar daca repara paruful a intrat deja.
daca a intrat praful se depune pe circuite care se pot supraincalzi in timp si va merge mai greu sau chiar se strica mai tarziu telefonul.
deci nu-i de reparat.
tu ai dat bani pe el sa ai unul nou deci tre sa-ti dea unul nou perfect functional.
e dreptul tau ca din tine cumparator traiesc companii si firme.
chiar sa sctrii ce ai rezolvat.

Semnătură 

Tiberiu Molnar

Bucharest ROMANIA

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

OK, am inteles, mersi mult pt. sfat!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

da, da, sa ne dai feedback, sa stim si noi cum sta treaba, cine stie?

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timisoara
Macuser din: 28.01.08

Eu am un iphone, cu praf, dar nu am certificat de garantie. L-am luat second si n-a vrut vanzatorul sa mi-l dea. Am vreo sansa sa pot sa il schimb undeva? sau am nevoie neaparat de certificat?

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.07.08

cum vine asta ca prafu supraincalzeste circuitle smile)... daca nu stii ce vb nu mai vb ... praf sub ecran este din cauza lipituri foarte proaste de la chinezi ... un telefon merge cu praf in el de cand il cumperi si pana il arunci ... asa ca uitate bine la el cand il cumperi ... de obicei sufla pe marginea lui si ai sa vezi ca se abureste ecranul pe dedesubt ... este o metoda banala .... si atunci ii dai in cap lu ala de unde il cumperi ... asa ca ... bagal in punga ermatica si punel in vitrina daca nu vrei praf .

Semnătură 

Sindromul Marului Muscat

‹‹ DEX      iPhone OS 3.1 ››