Această actualizare conține remedieri erori și îmbunătățiri, printre care:
• Recomandări Genius pentru Aplicații
• Asistență iTunes 9
- Mixaje Genius
- Organizarea aplicațiilor dvs. direct în iTunes
- Opțiuni îmbunătățite de sincronizare pentru muzică, emisiuni TV, podcasturi și poze
- Organizarea conținutului iTunes U
• Revendicare carduri iTunes cadou, coduri și certificate în App Store
• Afișare credit pt. contul iTunes în App Store și iTunes Store
• Navigare și descărcare de sonerii prin Wi-Fi din iTunes Store*
• Salvare videoclipuri din Mail și MMS pe Rolă film
• Opțiunea “Salvare Clip Nou” când ajustați un videoclip pe iPhone 3GS
• Performanță Wi-Fi mai bună pe iPhone 3G când este activat Bluetooth
• Blocare iPhone la distanță cu o parolă prin MobileMe
• Utilizare Voice Control pe iPhone 3GS cu căștile Bluetooth
• Lipirea numerelor de telefon în ecranul Taste
• Opțiunea de a utiliza Butonul principal pentru a activa funcții de Accesibilitate pe iPhone 3GS
• Avertizare la vizitarea de site-uri web frauduloase în Safari (anti-phishing)
• Sincronizare îmbunătățită a calendarului Exchange și gestionarea invitațiilor
• Rezolvarea problemelor care au făcut ca unele pictograme ale aplicațiilor să fie afișate incorect
Produse compatibile cu această actualizare software:
• iPhone
• iPhone 3G
• iPhone 3GS
O sa se umple orange de bani de la cei 371 de abonati x 4 euro… MOFO’s!
nu cred ca exista cineva sa plateasca 4 euro + tva.
in primul rand nu mi se pare o solutie buna internet tethering,daca ai nevoie de net 2-3 ore se incalzeste exagerat iphone-ul.
apoi,la un abonament de date 12euro tva inclus mai bine mai adaug 2 euro si pentru 14 euro tva inclus orange ofera internet pe mobil 500mb + internet 1,5gb trafic pe computer.
cu optiunea pentru iphone 12euro + 5 = 17euro si nu sunt aceleasi conditii de utilizare.
Sigur ca internet tethering este o solutie, pentru mobilitate. Daca pleci de acasa cu masina, macbooku’ si cu iphonu’ - de ce ar trebui sa mai ai nevoie de altceva pentru net?
Decat sa mearga foarte prost prin bluetooth sau sa ma car cu acel cablu usb dupa mine mai bine tin in cotiera un usb modem.
Depinde de fiecare,si eu am avut profilul de tethering pe iphone dar nu l-am folosit niciodata,doar din curiozitate,rar.
Nu mai merge si partea trista e ca nici downgrade nu mai poti sa faci la 3.01 :(
din ce am citit pe forumuri, doar cei cu 3G[S] nu mai pot face downgrade-uri. cei de la dev team au gasit deja o vulnerabilitate si asteptam zilele astea pentru un nou jailbreak