Am observat ca google.com/ro arata si se comporta diferit. Butoanele de “search” si “i’m feeling lucky” au alt design iar fontul e altfel (ceva mai mare?). De asemenea la o cautare apar in capul listei niste optiuni in plus: “show options…” si “manage my subscribed links”.
Sunt eu paranoic/somnoros sau chiar au schimbat astia ceva?
Am observat ca google.com/ro arata si se comporta diferit. Butoanele de “search” si “i’m feeling lucky” au alt design iar fontul e altfel (ceva mai mare?). De asemenea la o cautare apar in capul listei niste optiuni in plus: “show options…” si “manage my subscribed links”.
Sunt eu paranoic/somnoros sau chiar au schimbat astia ceva?
of.. mersik ca ai deschis acest topic ca eu credeam ca am facut vreo setare gresita si ma tot uitam prin preferinte si nu gaseam, ma gandeam si la fonturi ca am pus fonturi aiurea.. oricum naspa din parte lor se vede oribil pe 20”
Asadar nu-mi pierd mintile, deocamdata… Schimbarea s-a intamplat aseara, cam dupa ora 23 fara sa fac nimic.
Cel mai enervant este insa atunci cand scriu un item in adress bar (e.g. “apple”) si dau enter, nu se duce la apple.com ci imi da lista cu site-uri legate de apple, intre care si apple.com.
Inainte era un soi de “i’m feeling lucky” direct din adress bar, adica scriam un cuvant sus si pleca direct catre cel mai reprezentativ site.
Cel mai enervant este insa atunci cand scriu un item in adress bar (e.g. “apple”) si dau enter, nu se duce la apple.com ci imi da lista cu site-uri legate de apple, intre care si apple.com.
aseara ai intrat pt prima oara pe google sau nu stii ce inseamna motor de cautare? daca te uiti atent, poate gasesti in lista aia si un site despre intretinerea unei livezi de mere. si in adress bar parca se scriu url-uri, adrese si nu search items
Dap, aseara am intrat prima oara pe google.
Inainte de modificarea de care am zis, daca scriam in adress bar un cuvant (nu url), se ducea direct la cel mai reprezentativ site. Acum imi apare lista cu ce gaseste google.
ca să ne înveselească, uneori schimbă și logoul google
Google a introdus, miercuri, pe pagina sa de start , în locul logo-ului său obişnuit un cod de bare pentru a marca aniversare a 57 de ani de la patentarea invenţiei.
Inventatorii Norman Woodland şi Bernard Silver au solicitat brevetul pentru invenţia lor în octombrie 1949 şi l-au primit pe 7 octombrie 1952. Brevetul original a fost acordat unui sistem care coda datele sub formă de spirală de cercuri, astfel încât să poată fi scanate în orice direcţie.
Codul acela de bare care apare acum pe Google inseamna: “Google”. L-am scanat !
Google care a facut Android-ul, foloseste codul de bare ptr a putea indentifica orice aplicatie ptr Android. Codul poate fi scanat din tel cu o aplicatie - si te duce direct in market - la acea aplicatie. Nice !