1 din 3
1
Google diferit?
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Am observat ca google.com/ro arata si se comporta diferit. Butoanele de “search” si “i’m feeling lucky” au alt design iar fontul e altfel (ceva mai mare?). De asemenea la o cautare apar in capul listei niste optiuni in plus: “show options…” si “manage my subscribed links”.
Sunt eu paranoic/somnoros sau chiar au schimbat astia ceva?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 24.04.09

Da asa este si la mine

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08

Schimbarile astea sunt de ceva vreme, acum le-ai observat si tu si, inca se mai schimba cate ceva.

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07
daniel.t - 10 Septembrie 2009 09:32 PM

Am observat ca google.com/ro arata si se comporta diferit. Butoanele de “search” si “i’m feeling lucky” au alt design iar fontul e altfel (ceva mai mare?). De asemenea la o cautare apar in capul listei niste optiuni in plus: “show options…” si “manage my subscribed links”.
Sunt eu paranoic/somnoros sau chiar au schimbat astia ceva?

of.. mersik ca ai deschis acest topic ca eu credeam ca am facut vreo setare gresita si ma tot uitam prin preferinte si nu gaseam, ma gandeam si la fonturi ca am pus fonturi aiurea.. oricum naspa din parte lor se vede oribil pe 20”

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

smile
ca să ne înveselească, uneori schimbă și logoul google
wink

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Asadar nu-mi pierd mintile, deocamdata… Schimbarea s-a intamplat aseara, cam dupa ora 23 fara sa fac nimic.
Cel mai enervant este insa atunci cand scriu un item in adress bar (e.g. “apple”) si dau enter, nu se duce la apple.com ci imi da lista cu site-uri legate de apple, intre care si apple.com.
Inainte era un soi de “i’m feeling lucky” direct din adress bar, adica scriam un cuvant sus si pleca direct catre cel mai reprezentativ site.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 12.04.08

http://googleblog.blogspot.com/2009/09/now-s-u-p-e-r-sized.html

Semnătură 

fight apathy. or don’t.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06
daniel.t - 11 Septembrie 2009 06:40 AM

Cel mai enervant este insa atunci cand scriu un item in adress bar (e.g. “apple”) si dau enter, nu se duce la apple.com ci imi da lista cu site-uri legate de apple, intre care si apple.com.

aseara ai intrat pt prima oara pe google sau nu stii ce inseamna motor de cautare? daca te uiti atent, poate gasesti in lista aia si un site despre intretinerea unei livezi de mere. si in adress bar parca se scriu url-uri, adrese si nu search items

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Dap, aseara am intrat prima oara pe google.
Inainte de modificarea de care am zis, daca scriam in adress bar un cuvant (nu url), se ducea direct la cel mai reprezentativ site. Acum imi apare lista cu ce gaseste google.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

asta e discutabil, eu cand dau sa caute in fereastra de cautare vreau rezultate, nu un sait anume, cand vrei sait pui adresa, la adresa

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Unele se pare ca merg. Pana la urma e o chestiune de lene in a adauga un .com sau .ceva dupa item in adress bar.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
dacuBurebista - 11 Septembrie 2009 06:27 AM

smile
ca să ne înveselească, uneori schimbă și logoul google
wink

Google a introdus, miercuri, pe pagina sa de start , în locul logo-ului său obişnuit un cod de bare pentru a marca aniversare a 57 de ani de la patentarea invenţiei.

Inventatorii Norman Woodland şi Bernard Silver au solicitat brevetul pentru invenţia lor în octombrie 1949 şi l-au primit pe 7 octombrie 1952. Brevetul original a fost acordat unui sistem care coda datele sub formă de spirală de cercuri, astfel încât să poată fi scanate în orice direcţie.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08

In primele secunde cand am vazut am crezut ca a fost “sifonat” smile

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX

❙❘❘ ❙❘ ❘ ❘ ❚❘❘ ❚❘❘❙❘ ❙❘❘ ❘❙❘ ❙ ❚❘❙

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRank
Member
Din: Constanta
Macuser din: 11.01.08

Codul acela de bare care apare acum pe Google inseamna: “Google”. L-am scanat !
Google care a facut Android-ul,  foloseste codul de bare ptr a putea indentifica orice aplicatie ptr Android. Codul poate fi scanat din tel cu o aplicatie - si te duce direct in market - la acea aplicatie. Nice !

Semnătură 

iMac / MBP

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

smile uite ce frumos…

1 din 3
1