PDF flipuit, bingo: PDFClerk
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05

Mai țineți minte că întrebam ce aplicație poate flipui PDF-uri. Da, Preview 2.x putea, pînă la Tiger inclusiv (era inclusă în pachetul de Panther, dar mergea și în Tiger, inclusiv pe intel cu Rosetta activă), după aia nu a mai putut.
spre marele meu șoc, Adobe Acrobat Pro NU face flip! Ha, mi-am zis, frumos, eu știam că Apple a scos flipuirea din Preview, pt PDF-uri numai, la presiunea lui Adobe, cum că le taie avantajul lor.
Am descoperit ce aplicație poate face asta: PDFClerk.
Unele tipografii vor să le dai PDF-ul gata flipuit, cică iese mai bine așa la tipar (așa e?). Deci am găsit soluția, dacă nu mai am Tiger, pot flipui cu ceva.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Cattus Thraex - 11 Septembrie 2009 05:54 AM

Am descoperit ce aplicație poate face asta: PDFClerk.

Cu „pro” la urmă, fără pro nu face asta.

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

...Unele tipografii vor să le dai PDF-ul gata flipuit, cică iese mai bine așa la tipar (așa e?)...

cred că sunt acele tipografii care fac încă filmele pe calc, pe o simplă imprimantă...
și nici nu ai nevoie de un program pe bani care să facă asta
trebuie doar să generezi documentul din opțiunea de print to pdf, nu din export as pdf
la output ai opțiunile de flip

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 11 Septembrie 2009 06:22 AM

...Unele tipografii vor să le dai PDF-ul gata flipuit, cică iese mai bine așa la tipar (așa e?)...

cred că sunt acele tipografii care fac încă filmele pe calc, pe o simplă imprimantă...
și nici nu ai nevoie de un program pe bani care să facă asta
trebuie doar să generezi documentul din opțiunea de print to pdf, nu din export as pdf
la output ai opțiunile de flip

De acord, dar ce fac dacă am sute de pagini deja PDF-uite, trebuie doar flipuite? Cît costă asta? Cred că mai mult de 35 de euro.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Asta era întrebarea… Acrobat nici la printare nu vrea să întoarcă!

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
iaru - 11 Septembrie 2009 09:39 AM

Asta era întrebarea… Acrobat nici la printare nu vrea să întoarcă!

Sînt așa de dezamăgit de marele Adobe Acrobat Pro că nici nu-l mai ating, ducă-se… mai mare rușinea.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

smile
dar acrobat vine la pachet cu distiller…