Eroare QuickTime
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 14.10.05

Tot incerc sa ma uit la conferinta de acum cateva zile si nu reusesc. Ma duc la ei pe site, dau click pe link si se deschide QT X. Incarca putin si nu mai face nimic. Am incercat sa deschid acel link cu QT 7 si imi da urmatoarea eroare: “got java.net socket exception (socket is closed)”.
Am incercat de pe alt Mac si functioneaza perfect.
Nu prea inteleg.
Singura chestie la care ma pot gandi e ca am instalat zilele trecute “QuickTime X prefpane”, o aplicatie de pe versiontracker care iti adauga un preference pane pt QT X. Am dezinstalat-o manual, dand right click si “remove preference pane”.

Vreo idee?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

nu merge la muulta lume http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewreply/190668/ inclusiv la minme. eu l am vazut pe streaming

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08

Nici din iTunes nu merge. Asa s-a intamplat si cu WWDC 2009, debea dupa 10 zile a mers.

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Streamul de pe site merge, l-am văzut eu aseară în varianta HD. Am tras de pe torente și varianta podcast, am deschis fișierul m4v în iTunes și l-a importat direct în secțiunea Podcasts, acolo unde ar fi trebuit să fie dacă mergea downloadul. Din păcate podcastul nu e HD, se vede cam prost.

Semnătură 

⌘-N

‹‹ creare cd cu Itunes ?      mp3 tag editor ››