Snow Leopard si Xp…...
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 30.08.09

Hello,am un macbook si mi-am instalat leopard+Xp pe el…...stie careva cum fac sa mearga web-ul si in Xp?mai am si un modem de la Orange ICON 225 care in urma cu o saptamana nu il puteam folosi,e ok acum?multam

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 31.01.09

Ai cd primit la cumparare ?

Daca il ai booteaza in XP si baga cd 1 in computer. O sa iti apara ofereastra cu icoana bootcampului.
Si instaleaza programul.

O sa iti mearga

Semnătură 

iMac 20’’ 2.4GHz,2GB Ram,ATI Radeon HD 2400 OS X Snow Leopard 10.6.2
iPod Touch 16GB generatia a 2-a
iPhone 4S 16GB White

We lve apple!

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
cihi2001 - 13 Septembrie 2009 02:16 PM

Hello,am un macbook si mi-am instalat leopard+Xp pe el…...stie careva cum fac sa mearga web-ul si in Xp?mai am si un modem de la Orange ICON 225 care in urma cu o saptamana nu il puteam folosi,e ok acum?multam

folosești Windows ca pe orice PC cu Windows, iar webul în faci să meargă cu acel Orange cum l-ai face pe orice PC. Nu ți-au dat niscai CD la scula aia?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie
Din: 
boboOo - 13 Septembrie 2009 02:28 PM

Daca il ai booteaza in XP si baga cd 1 in computer. O sa iti apara ofereastra cu icoana bootcampului.
Si instaleaza programul.

O sa iti mearga

Din pacate nu am any cd…...

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Si instaleaza programul.

O sa iti mearga

Am uitat sa spun ca pe leopard merge web-ul doar in Xp nu merge…..

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
cihi2001 - 13 Septembrie 2009 03:05 PM

Si instaleaza programul.

O sa iti mearga

Am uitat sa spun ca pe leopard merge web-ul doar in Xp nu merge…..

În acest caz, întrebarea ar trebui, zic eu, să o pui pe un forum de uindăuzari, nu de macuseri. Un uindăuz rulat nativ pe un mac se comportă EXACT și ÎNTRU TOTUL ca pe orice PC. Scula aia nu are instrucțiuni, niscai read me files?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Ce înţelegi prin “web-ul” ?

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

adica nu ai drivere de win pentru modemul ala, nu?...
smile

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Nici mie pe vista nu imi merge camera web,nu ma deranjaza,folosesc windows doar pentru jocuri dar daca apare vreo rezolvare nu strica.

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRank
Jr. Member
Din: PTM
Macuser din: 23.03.09

eu am xp pe mac si a mers fara probleme din prima cu bootcamp… mergi si netul (wireless). tu cum ai? wi-fi sau lan ?

Semnătură 

A Greener Apple

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.09.06

Internet-ul merge si lan si wifi.
Merge tot in afara de webcam

Semnătură 

A man should look for what is, and not for what he thinks should be.—Albert Einstein

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
Rank
Newbie
Din: Brasov
Macuser din: 11.08.09

Multe modem-uri se comporta si ca memory stick-uri. Le bagi in calculator si iti apare un drive in plus (vorbesc de Windows aici), read-only, pe care o sa ai driverele de Windows pt modem (cauta un setup.exe sau install.exe).

Acum, desigur, s-ar putea ca scenariul asta sa nu fie neaparat valabil pentru modemul tau. Caz in care iti trebuie CD-ul modemului, sau rogi un amic sa-ti caute driverele pe net.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureeeeeesti !
Macuser din: 04.03.08

Vorbeste cu persoana de la care ai luat mac-ul, orice sistem mac vine cu dvd-ul lui de sistem (daca nu l-ai luat e o greseala de incepator, si eu am patit la fel).
Daca prin web te referi la webcam, atunci ai nevoie de dvd-ul de instalare osx sau cauta pe forum cum sa iti faci rost de drivere sau google, daca e vorba de modemul de la orange, ia legatura cu orange pentru a-ti furniza driverul (poti incerca si pe pagina lor cu un alt calculator/alta legatura la internet).

Semnătură 

Eu tin salamu’ in frigider, nu in playlist!

Macbook Air 2010
Iphone 4G 32GB