Hello,am un macbook si mi-am instalat leopard+Xp pe el…...stie careva cum fac sa mearga web-ul si in Xp?mai am si un modem de la Orange ICON 225 care in urma cu o saptamana nu il puteam folosi,e ok acum?multam
Hello,am un macbook si mi-am instalat leopard+Xp pe el…...stie careva cum fac sa mearga web-ul si in Xp?mai am si un modem de la Orange ICON 225 care in urma cu o saptamana nu il puteam folosi,e ok acum?multam
folosești Windows ca pe orice PC cu Windows, iar webul în faci să meargă cu acel Orange cum l-ai face pe orice PC. Nu ți-au dat niscai CD la scula aia?
Daca il ai booteaza in XP si baga cd 1 in computer. O sa iti apara ofereastra cu icoana bootcampului.
Si instaleaza programul.
O sa iti mearga
Am uitat sa spun ca pe leopard merge web-ul doar in Xp nu merge…..
În acest caz, întrebarea ar trebui, zic eu, să o pui pe un forum de uindăuzari, nu de macuseri. Un uindăuz rulat nativ pe un mac se comportă EXACT și ÎNTRU TOTUL ca pe orice PC. Scula aia nu are instrucțiuni, niscai read me files?
Multe modem-uri se comporta si ca memory stick-uri. Le bagi in calculator si iti apare un drive in plus (vorbesc de Windows aici), read-only, pe care o sa ai driverele de Windows pt modem (cauta un setup.exe sau install.exe).
Acum, desigur, s-ar putea ca scenariul asta sa nu fie neaparat valabil pentru modemul tau. Caz in care iti trebuie CD-ul modemului, sau rogi un amic sa-ti caute driverele pe net.
Vorbeste cu persoana de la care ai luat mac-ul, orice sistem mac vine cu dvd-ul lui de sistem (daca nu l-ai luat e o greseala de incepator, si eu am patit la fel).
Daca prin web te referi la webcam, atunci ai nevoie de dvd-ul de instalare osx sau cauta pe forum cum sa iti faci rost de drivere sau google, daca e vorba de modemul de la orange, ia legatura cu orange pentru a-ti furniza driverul (poti incerca si pe pagina lor cu un alt calculator/alta legatura la internet).