nu am salvat ibss si ibec
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.09.09

am luat un iPhone 3GS, avea versiunea 3.0, l-am updatat la 3.0.1 dupa aceea m-am decis sa-i fac un jailbreak. Am folosit redsn0w 0.8, totul a decurs perfect, insa acum cand s-a lansat 3.1 am aflat ca odata ce il updatez la aceasta versiune, s-ar putea sa nu ii mai pot face jailbreak ever again. Intrebarea mea este: la ca ma ajutau ibss si ibec-urile alea? Acum nu mai am cum sa le mai iau deoarece iTunes nu ma mai lasa sa instalez un firmware prior to 3.1. Mentionez ca nu am nevoie de unlock ci doar de jailbreak. Inca ceva, in cydia scrie “This iPhone 3G[S] has an ECID SHSH on file” aia ce mai inseamna? Multumesc anticipat

Semnătură 

iPhone 3G[S] 16GB Black

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

inseamna ca ai ECID SHSH salvat pe serverul Cydia. Asta te ajuta sa faci downgrade de la 3.1 la 3.0 ceea ce oficial Apple nu mai permite. Deocamdata tot ce poti face e sa stai linistit ( ca noi toti ) pe 3.0 si sa astepti sa scoata Dev Team programul pt jailbreak la 3.1

forget about IBSS si IBEC daca nu le-ai salvat nu iti mai bate capul acum cu ele, oricum sunt sase destul de mari sa nu ai nevoie de ele. daca totusi apare jailbrak la 3.1 si ai nevoie de ele atunci o sa bati putin capul cu ele, deocamdata da-le pace si asteapta

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.09.09

Multumesc ptr. info. Am inceput sa ma stresez cand instalai azi un update din cydia si dupa restart imi aparu “sad iPhone”
http://farm2.static.flickr.com/1188/728581345_ca17c4e345.jpg
Din fericire dupa un alt reboot a disparut. Daca nu isi revenea, scoteam cartela sa o folosesc pe alt tel si iPhonu’ il inchideam pana aparea jailbreak ptr. 3.1 dar restore tot nu ii dadeam.

Semnătură 

iPhone 3G[S] 16GB Black

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 26.07.09

cred ca am vazut si eu un sad iphone asta odata, se poate intampla sa faca figuri vreo aplicatie

Semnătură 

MacBook 13” Black, Intel Core Duo 2Ghz
iPhone 3GS Black 32Gb

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Sad ăsta e Safe Mode. Are anumite chestii dezactivate. Nimic de îngrijorare, un restart rezolvă treaba.
Cît despre fișierele alea, s-ar putea să ai nevoie de ele, s-ai putea să ai. Poate se întîmplă ca la 3.0, parcă. “Nu faceți update la iTunes 8.2, ferit-a sfîntu’” Și cînd a apărut PwnageTool, nu funcționa decît cu iTunes 8.2.
Asta e, tre să stăm geană pe blogu’ celor de la DevTeam.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Pipera
Macuser din: 11.02.08

ziceati ceva de Jailbreak pentru 3.1 ?

Semnătură 

MacBookPro 4.1 Intel Core2Duo 2.4 GHz, 2GB RAM, 120 SSD
iPhone 3.0 8Gb
HTC One M8 - Android 5