2 din 2
2
Intalnire la Oradea
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
ExcalIbvr - 30 Iunie 2006 01:12 PM

Deci cred ca am putea fi 4. 2 cu siguranta. smile
Pentru ce are el nevoie? (nepot) smile

Trimite-mi coordonatele tale prin PM (nr. tel, e-mail, chat account) și te sună el sau vine la întîlnire. N-are rost să pierdem timpul aici.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRank
Member
Din: Oradea

bun, deci azi, 01.07, ora 16:00, la Tzantzar aka Badog, vis a vis de Primarie, pe malul Crisului, langa Oradinum, intalnire MacUser Oradea.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.06.06

I’m in.

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

Si am fost doi, eu si ExcalIbvr, data viitoare o facem asa cum trebuie.

Semnătură 

always the blues…

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Bravo voua, e un inceput. E mai greu pana se formeaza o “traditie”, dupa aia merge de la sine.

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 15.06.06

... care doi reprezinta aproape 50% din comunitatea locala… sau cel putin cei de care stim. Deci nu-i asa tragic :p.

Semnătură 

jobber - joburi in IT
jobberBase - open source job board software

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: /dev/null aka Oradea
Macuser din: 29.07.06

se baga cineva la o intalnire zilele astea? sunt in oradea pana duminica seara. momentan tastez de la “cafe venezia” din centru, langa parcul 1 dec ...
ofera baietii si conexiune wirelles f misto…. un test de banda imi arata 300kbps ul/dl ....

Semnătură 

and I’m going down to South Park, gonna have myself a time. Friendly faces everywhere, humble folks without temptation. Going down to South Park, gonna leave my woes behind. Ample parking day or night, people spouting, “Howdy neighbor!” Heading on up to South Park, gonna see if I can’t unwind. So, come on down to South Park and meet some friends of mine!

2 din 2
2