RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

ati vazut ca pe skype merge sa suni pe fix pe gratis ca am sunat aseara si m-a mirat ca merge

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Pe site la ei zice ca You need to activate the SkypeOut service and make sure you have at least enough Skype Credit for a 1 min call to the country you want to call. pentru a suna regular telephones.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 03.05.06

Am primit de doua ori mesaj de la skype in care ziceau ca am o ora de convorbiri gratuite de pe skype pe ‘land phone”. Bucuros am inceput sa sun pe mobil si a mers, numai ca nu o ora, asa cum ma si asteptam, ci doar 3 minute. Am intrat pe forum si am vazut ca foarte multi sunt in situatia asta. A venit si lamurirea de la ei: o ora de convorbiri gratuite la Global Rate, in limta a un euro”!!!!!!! Asadar trebuie sa gesesti care sunt acele convorbiri ale caror tarife sa fie in asa fel incat sa vorbesti o ora in limita a un euro. Sunt foarte dezamagit, desi ar fi trebuit sa imi dau seama ca nimic nu e ceea ce pare cand e vorba de gratuitati. Chiar asa, folosesc inca skype si inca mult, pt ca sunt multumit de el. E mult mai stabil decat ym si se aude foarte bine. Astept sa pot folosi si webcam-ul.

Semnătură 

MacBook Pro 15.4”  2.6 GHz i7 quad core
MacPro 3.2 Quad Core +Apple Thunderbolt Display

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05
mat22e - 29 Iunie 2006 04:43 PM

ati vazut ca pe skype merge sa suni pe fix pe gratis ca am sunat aseara si m-a mirat ca merge

cum !?

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: bucuresti
Macuser din: 25.02.06

pai te duci la dial formezi numarul dar cu 004 inainte

Semnătură 

Macbook 2.0 ghz, 2gb ram, 120gb hdd (black)
iMac intel core duo 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd
iMac G5 2.0 ghz, 1.5gb ram, 250gb hdd

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
mat22e - 30 Iunie 2006 06:14 PM

pai te duci la dial formezi numarul dar cu 004 inainte

hai mah… nu pot sa cred. Tu n-ai inteles ca Skype ti-a dat tie si altora (nu tuturor) un credit promotional/bonus/moca de skype out cu care sa suni?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Din: București

da…nu-mi merge mie oh oh
ma si miram

Semnătură 



‹‹ Yahoo Messenger 3.0b !!!      Tutoriale... ››