1 din 3
1
apple sare calul?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Brasov
Macuser din: 12.05.09

Ultimele masuri de siguranta in privintza jailbrakului si unlock se pare ca au cam scos din sarite membrii devtem si mai ales parintele cydia -saurik(jay freeman)“I have very little respect for Apple at this point: I make no secret of this fact. Apple, as a company, has turned into a corporate hypocrisy, embodying the very ideals that it claims to be rebelling against. “Think Different”, as a slogan, has become a cold criticism of their own actions with regards to their product lines.”...citat din saurik. 15.09.2009

Oare Apple face bine sau nu? Ce parere aveti?

Semnătură 

Why join the navy if you can be a pirate ?
Steve Jobs

MacBook Pro Retina late 2012 256 ssd
iPad Air Wifi 16gb 8.1
iPhone 6s plus 64gb iOS 11.2.2

Apple TV 2 5.2 jailbroken

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.09.09

cand vine vorba de “evil corporations” Apple e primul lucru that pops in my head. Microsoft ar vrea sa fie atat de “evil” ca astia de la Apple

Semnătură 

iPhone 3G[S] 16GB Black

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: cluj napoca
Macuser din: 12.03.07

Eu tin cu apple. Si ca sa justific de ce: cidya ofera posibilitatea oricarui utilizator de iphone sa instaleze gratuit programe aflate sub liceenta. Apple trebuie sa protejeze toti dezvoltatorii de aplicatii si cred ca va face asta din ce in ce mai bine. Nu convine nimanui sa isi vada aplicatia crackuita si instalata pe n terminale fara nici un beneficiu.

Semnătură 

“La următoarea abatere cât de mică ai ban.”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Poate că Saurik ăla ar vrea ca Apple să scrie o carte intitulată “Hacking the iPhone for Dummies”.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Tudor - 15 Septembrie 2009 11:31 AM

Poate că Saurik ăla ar vrea ca Apple să scrie o carte intitulată “Hacking the iPhone for Dummies”.

Prietene cred ca ai gresit persoana..se poate spune orice despre saurik dar dummie..please se pune cu orice inginer de la apple si il face varza

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 22.02.07
seb21y - 15 Septembrie 2009 12:03 PM

Prietene cred ca ai gresit persoana..se poate spune orice despre saurik dar dummie..please se pune cu orice inginer de la apple si il face varza

asta e din ciclul bruzi il bate pe vandam. smile si nici n-ai inteles ce vroia sa zica

on: cydia store face concurenta directa la appstore si ofera aplicatii pe care apple nu le vrea disponibile, din diverse motive. pe langa asta jailbreakul faciliteaza instalarea de aplicatii piratate. acum noi venim si ne miram. ce are corporatia mare si rea de impartit cu saracii hacuitori? BANI. pe care ii pierde din cauza jailbreakului. e normal sa incerce sa-si protejeze investitia. duh

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

seb21y, n-ai înțeles nimic. Cărțile alea de care zice Tudor sînt unele care explică în amănunt și cu “cuvintele tale”. La noi s-ar numi ” iPhone pentru to(n)ți”. Cît despre Saurik, puțin le pasă celor de la Apple ce crede el. Pentru ei e doar un hacker care le dă de muncă. Ceea ce nu întotdeauna e greșit, totuși.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

apropo de Apple sare calul.

Posesorii de iPhone 2G și 3G care se bucurau că au Exchange cu 3.0 vor avea o surpriză FOARTE neplăcută cu 3.1 - nu mai merge să vorbească cu exchange decât dacă administratorul de exchange dizableaza criptarea pentru toate conexiunile. Ceea ce nu se va întâmpla niciodată. Conexiunea criptată e suportată doar pe 3GS ...

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

nu ...voi nu ati inteles omul zicea ca daca apple ar oferii ce vor consumatorii nu ar mai fii nevoie de jaibreak…(duh ..lui noesis). voua va convine sa se dea cu taraita filmare video abea la a traia generatie si o amarita de camera de 3 mp? copy paste dupa nus cati ani? e clar ca apple vrea sa stoarca cat mai multi bani .si by the way saurik nu este singurul nemultumit ci si multi alti prinre care si foarte multi developeri care fac ptr apple aplicatii si le aduc o gramada de bani( inca un dah ptr noesis:)..

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08
seb21y - 15 Septembrie 2009 12:37 PM

nu ...voi nu ati inteles omul zicea ca daca apple ar oferii ce vor consumatorii nu ar mai fii nevoie de jaibreak…(duh ..lui noesis). voua va convine sa se dea cu taraita filmare video abea la a traia generatie si o amarita de camera de 3 mp? copy paste dupa nus cati ani? e clar ca apple vrea sa stoarca cat mai multi bani .si by the way saurik nu este singurul nemultumit ci si multi alti prinre care si foarte multi developeri care fac ptr apple aplicatii si le aduc o gramada de bani( inca un dah ptr noesis:)..

Daca nu iti convine iPhone, nu-ti iei. Simplu. Daca lui Saurik nu-i place iPhone de ce si-a mai luat?

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Tudor - 15 Septembrie 2009 11:31 AM

N-ar fi rău, semnată chiar de Steve. cheese

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Tudor32 - 15 Septembrie 2009 12:42 PM
seb21y - 15 Septembrie 2009 12:37 PM

Daca nu iti convine iPhone, nu-ti iei. Simplu. Daca lui Saurik nu-i place iPhone de ce si-a mai luat?

pai nu e asa de simplu…e un device extraordinar dar iti convine sa dai o gramada de bani si la cateva luni sa vezi ca apare un update de soft si ca tel tau nu poate beneficia de toate imbunatatirile?
vezi exchance 3g vs 3gs

Semnătură 

Steve Jobs

iPad Air Wifi 16gb 8.1

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
seb21y - 15 Septembrie 2009 12:50 PM

pai nu e asa de simplu…e un device extraordinar dar iti convine sa dai o gramada de bani si la cateva luni sa vezi ca apare un update de soft si ca tel tau nu poate beneficia de toate imbunatatirile?
vezi exchance 3g vs 3gs

În mod evident, a te plînge azi că nu ai de unde alege sau că ai luat iPhone crezînd că face giumbușlucuri, dar nu face, mi se pare o copilărie sau un argument. Da, sînt multe chestii care nu-mi plac la iPhone, cel mai mult mă enervează și consider total inacceptabil că nu pot conecta căști BT stereo pe funcția iPod, merg mono numai pe funcția handsfree. Păi așa? Da, camera are rezoluție cam mică, dar dacă ar pune și o supercameră de 10 mpixeli ar fi culmea.
Ce mi se pare într-adevăr inacceptabil, dar asta pleacă de la o gravă lacună de legislație în mai multe țări, inclusiv în SUA, anume legarea achiziției unui produs, în speță iPhone, de un abonament la o anumită firmă, la noi Orange. Deși este o practică răspîndită, este cu atît mai îngrozitor de ilegală, să zic așa (unele țări, puține, o interzic în mod expres). Ăsta mi se pare un punct pentru care voi scrie la Cupertino, am tot amînat, dar o voi face. Cert, nu voi avea succes, dar cine știe… Poate mă urmați.

Eu cred că în topicul ăsta (și în altele similare, au mai fost) se îngrămădesc mai multe chestiuni:
- livrarea iPhone codat pe o anume rețea, oricare ar fi aceea, procedeu pe care eu îl consider ilegal, de tip mafiot (nu intru în detalii, nu are rost); de aici pleacă prima ilegalitate derivată, să zic așa, decodarea și geilbreicuirea.
- magazinul Apple agreează numai anumite aplicații; aici văd altă treabă, care nu are legătură cu prima; fiind magazinul lor, e dreptul lor să vîndă ce produse vor, nu-i pot impune magazinului din colț să vîndă brînză telemea dacă vînzătorului nu-i place, asta e , mă duc alături la coana Frosa și cumpăr de la ea. Sigur, unora nu le place și încalcă legea, creând produse hăcuite și ilegale. Sigur, nu putem fi de acord, dar de ce asta e mai ilegal și mai imoral decît comportamentul Apple de mai sus, care te elagă de un anume furnizor? Și Apple și hackerii fac lucruri ilegale, după părerea mea, nici unul nu e curat.
- din dubla serie de ilegalități, pătimiți sînt utilizatorii, care dau un ban frumos și, în acest fe, încurajează două ilegalități: a lui Apple + compania furnizoare de servicii și a celor care hăcuiesc iPhone pt a instala aplicații ilegale. Frumos, nu? Trăim într-o lume de mare c…, dragii mei, lucru care mă scîrbește din ce în ce mai mult, inclusiv la Apple.

[ Modificat: 15 Septembrie 2009 02:01 PM de Cattus Thraex ]
 Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 06.09.09
faby_hanu - 15 Septembrie 2009 11:14 AM

Eu tin cu apple. Si ca sa justific de ce: cidya ofera posibilitatea oricarui utilizator de iphone sa instaleze gratuit programe aflate sub liceenta. Apple trebuie sa protejeze toti dezvoltatorii de aplicatii si cred ca va face asta din ce in ce mai bine. Nu convine nimanui sa isi vada aplicatia crackuita si instalata pe n terminale fara nici un beneficiu.

cydia nu face asta, installous o face. iar atunci cand bagi source-ul necesar pentru a downloada installous, cydia chiar te atentioneaza ca nu e “corect” ceea ce faci wink

Semnătură 

iPhone 3G[S] 16GB Black

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05
Cattus Thraex - 15 Septembrie 2009 01:53 PM

Ce mi se pare într-adevăr inacceptabil, dar asta pleacă de la o gravă lacună de legislație în mai multe țări, inclusiv în SUA, anume legarea achiziției unui produs, în speță iPhone, de un abonament la o anumită firmă, la noi Orange. Deși este o practică răspîndită, este cu atît mai îngrozitor de ilegală, să zic așa (unele țări, puține, o interzic în mod expres). Ăsta mi se pare un punct pentru care voi scrie la Cupertino, am tot amînat, dar o voi face. Cert, nu voi avea succes, dar cine știe… Poate mă urmați.

De fapt în România nu se întâmplă nimic ilegal în privința asta. Orange vinde iPhone și fără abonament, iar de la 1 septembrie toți operatorii ar trebui să deblocheze la cerere telefoanele, în anumite condiții. Iar exclusivitatea comercializării unui anumit produs este o practică des întâlnită în tot comerțul mondial. Așadar capitalismul e de vină, nu Apple.  cheese

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

kiddo are dreptate,cu cydia iti tuninghezi iPhone-ul…(ex MakeItMine / iReboot / WinterBoard )

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

1 din 3
1