Am si eu o intrebare,am un tableView cu 5 cells.
Daca folosesc metods (UITableViewCell *)dequeueReusableCellWithIdentifier:(NSString *)identifier pentru a refolosi celulele ce ies din cadrul ecranului rezultatul este cel din imagini.
Cum pot rezolva asta?
Am si eu o intrebare,am un tableView cu 5 cells.
Daca folosesc metods (UITableViewCell *)dequeueReusableCellWithIdentifier:(NSString *)identifier pentru a refolosi celulele ce ies din cadrul ecranului rezultatul este cel din imagini.
Cum pot rezolva asta?
Salut,
Cell-urile tale sunt custom sau vreuna din system?
Ai vreo imagine in Cell?
incearca sa pui string’ul de identifier ca static.
Mai am si eu o intrebare despre deep copy,am urmatoarea categorie ce adauga o metoda clasei NSDictionary,este un exemplu dintr-o carte.
Este un dictionar ce contine mai multe array-uri care contin la randul lor NSString-uri.
Din cate stiu eu copiile NSDictionary NSArray si NSSet sunt shallow by default.
Mai am si eu o intrebare despre deep copy,am urmatoarea categorie ce adauga o metoda clasei NSDictionary,este un exemplu dintr-o carte.
Este un dictionar ce contine mai multe array-uri care contin la randul lor NSString-uri.
Din cate stiu eu copiile NSDictionary NSArray si NSSet sunt shallow by default.
Nu intreb cum se foloseste,asta stiu
Nu inteleg cum se realizeaza deep copy,adica unde se creaza noile obiecte.
De exemplu atribuirea asta intre 2 array-uri stiu ca e un shallow copy,creaza doar un nou pointer si nu obiectele in sine:
oneCopy = [oneValue mutableCopy];
ah,nu pot edita.
Deci cum spuneam acea atribuire intre 2 array-uri eu stiu ca va crea un nou pointer si va creste retain count-ul la toate obiectele.
oneCopy = [oneValue mutableCopy];
mutableCopy face acelasi lucru ca si mutableCopyWithZone: doar ca zone ia parametru nil , adika nu te intereseaza unde se va aloca memorie pentru noua instanta
Pt deep copy am inteles ca nu se poate decat manual, va trebui sa iterezi asupra obiectelor si sa creezi o copie a lor, tu iterezi asupra dictionarului nu si a arrayurilor din dictionar: http://www.cocoadev.com/index.pl?MutableCopy
Cu cellurile cred ca am patit si eu ciudatenii dar nu-mi mai amintesc nimic, incearca de la 0 cu un singur camp si schimba-i culoarea fundalului.