Buba mare: Safari si Yahoo!Mail
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Canada
Macuser din: 24.08.06

Am o buba mare mare de tot…

Tot incerc de cateva zile bune sa intru pe Yahoo mail si nu ma lasa nici chip. Am incercat din Safari si din Chrome.
M-am dus la un PC ordinar cu XP si Explorer 6 pe el si a mers :-s

Booon.Partea ciudata este ca prietenei mele ii merge sa intre pe mail, insa mie nu.

Cineva..ceva..idei?

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

fa un user nou si logheaza-te cu el
daca merge sa-ti accesezi mailul, inseamna ce e ceva in setarile userului tau

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

culmea ca ma tot aduce pe pagina asta: http://my.yahoo.com/si ma pune sa ma loghez.. de 30 de ori..si tot nu ma “retine”..

uff.. bine ca nu folosesc kktu asta de Yahoo.. dar asa..ca idee.. cand mai primesc mail din an in paste acolo smile

Semnătură 

• Forget everything you know about life, and just open your eyes… This is a revolution of the mind •

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj / Suceava
Macuser din: 24.10.08

Probleme mari am si eu cu porcaria de mail de la yahoo. Reusesc sa intru in mail insa cand incerc sa intru in inbox, poc - imi blocheaza browserul (firefox) si apoi tot sitemul; rezolvarea e un restart fortat. Aproape tot timpul se intampla asta. Presupun ca multitudinea de flashuri si reclame de la ei imi gatuie ceva… Numai pe yahoomail se intampla.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Am rezolvat!
Cum?

Simplu:

Am dat pe lista din mess la profilul meu, sa imi vad poza si ce mai am eu pe acolo si surpriza. Era logat, sus.. in dreapta. Am dat mai departe pe mail si vad ca de data asta a retinut credentialele.

Ciudat,ilogic.. dar macar am rezolvat-o si pe asta.
Dilema..

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

recomand Yahoo! Zimbra Desktop…ai mail (am setat un cont @yahoo.com)..e un fel de Mail dar merg conturi cu yahoo.com..smile
nu va mirati de ce am 109 mail-uri,citesc doar alea de la youtube astfel nu as mai fi intrat pe adresa smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.