Functia “Cut” in Finder?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06

Banuiesc ca s-a mai discutat,am cautat totusi pe forum si nu am gasit.E cumva posibil sa functioneze aceasta functie ,“Cut” in Tiger sau trebuie sa asteptam Leopardul?
Am gasit pe macosxhints.com o comanda in Terminal       ( defaults write com.apple.finder AllowCutForItems 1)                  care activeaza “Cut-ul” dar imi muta in Trash folderul sau fisierul.
Voi ce stiti de lucrul asta?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 11.10.05

cand faci Drag&Drop; dintr-un folder in altul cu mausu, tine apasat command(mar ) si o sa vezi k functioneaza k un ‘cut’

Semnătură 



[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Din cate stiu eu in MacOS poti face ‘move file’ dintr-un folder in altul daca sunt in acelas volum (disc, partitie), dar nu poti face move sub nici o forma intre doua volume. Este o chestie de siguranta. Copiezi si apoi stergi sursa. Asta era pe toate sistemele. Eu am vazut de la sistemul 6.5 pana la Tiger.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Galati
Macuser din: 03.01.06
Tiz - 29 Iunie 2006 09:01 PM

cand faci Drag&Drop; dintr-un folder in altul cu mausu, tine apasat command(mar ) si o sa vezi k functioneaza k un ‘cut’

Functioneaza ,chiar intre doua volume diferite ,mersi!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

In afara de varianta Drag and Drop, in Automator se poate face un plugin Finder care muta fisierele selectate intr-o locatie la alegere - a se vedea atasat. Tot un fel de Cut ‘n’ Paste.

Semnătură 

⌘-N