Aplicatie combinatii din X luate cate Y
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti/Constanta
Macuser din: 18.05.08

Aveti idee daca exista pe undeva vreo aplicatie dedicata Apple care sa calculeze combinatii din Y luate cate X si care sa poata exporta aceste combinatii, desfasurate, intr-un fisier tip doc sau txt?
Stiu, acelasi lucru se poate face si cu pixul si creionul insa ideea este ca am nevoie de aceste combinatii desfasurate, ca de exemplu:

Combinatia 1. ABCDEF
Combinatia 2. ABCDEG
Combnatia 3. ABCDEH

etc etc

Si daca am de calculat combinatii din 30 luate cate 21 ma prinde secolul 23 pana le scriu pe hartie pe toate.

Multumesc.

Semnătură 

Do not panic. Ok, panic!!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

mda, ar fi bun si pentru impatimitii de loto: 6 din 49 raspberry

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Se poate face relativ simplu cu orice limbaj de scripting (PHP, JavaScript, ActionScript - Flash). Uite un exemplu:
http://www.mathsisfun.com/combinatorics/combinations-permutations-calculator.html
(le și listează dar doar dacă nu-s prea multe).

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Timisoara
Macuser din: 23.12.08

Un astfel de programel nu este deloc greu de implementat, e ceva de nivelul unui elev de liceu sau maxim student anlul I. Se pare ca pe CodeProject exista niste programele cu functionalitate similara. Eventual poti sa ceri o favoare unui macuser care se pricepe la programare sa te ajute.

Semnătură 

MacBook 2,4 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 250 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M
MacBook Pro 2,8 GHz Intel Core2Duo, 4 GB DDR3, 500 GB HDD, NVIDIA GeForce 9400M, NVIDIA GeForce 9600 GT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

ai o data anume cand iti trebuie programul ala? e pe termen lung?

Semnătură 

Mcintoshing…