Nenea LST - da de ce nu plătești 99 de dolari la Apple ca să te inregistrezi ca dezvoltator și nu faci o aplicație GRATUITĂ de înregistrare s-o dai la tot poporul ?
În unele state americane nu ai voie prin lege să înregistrezi o convorbire telefonică fară acordul ambelor părți. Așa că Apple dacă scoate o asemenea facilitate din construcție se trezesc instant dați în judecată.
Nenea LST - da de ce nu plătești 99 de dolari la Apple ca să te inregistrezi ca dezvoltator și nu faci o aplicație GRATUITĂ de înregistrare s-o dai la tot poporul ?
În unele state americane nu ai voie prin lege să înregistrezi o convorbire telefonică fară acordul ambelor părți. Așa că Apple dacă scoate o asemenea facilitate din construcție se trezesc instant dați în judecată.
da-mi si mie exemplu de un stat american in care e interzisa chestia asta…si prin asta ma refer si la articolul de lege respectiv….stai tu linistit ca si acolo exista nokia….exista samsung…exista atatea telefoane care au functia asta ...si AT&T-ul nu are nicio treaba in a restrictiona prin retea chestia asta….spun asta pt ca am fost acolo si am avut un nokia cu cartela de AT&T cu care am putut inregistra..
daca consideri ca am fost dur la adresa Apple
eu nu cred
aceste optiuni stupide precum inregistrare convorbire
sunt deja prezente pe tel comune care si in USA si in alte tari
DAR
daca ar fi asa de dura aceasta lege
rezolvarea e simpla
in functie de legea statului / tarii /etc etc
aceasta optiune dezactivata
asta nu e ceva greu de facut
repet nu am nevoie de aceasta facilitate
dar e ridicol sa platesc ca sa inregistrez
si in legatura cu faza sa devin developer Apple
am fost tentat si singurul lucru care m-a facut sa renunt
e ca nu exista o lista clara de operatii si app care ai sau nu ai voie sa le faci
cel putin eu nu am gasit acea lisata
si daca as fi developer
NU as merge pe app de genul Games sau mai stiu eu ce fel de app
care indiferent de domeniu
de fapt nu lucreaza strans cu anumite componente din iPhone fata de care Apple este foarte reticient
toti developerii sau marea majoritate evita sa se bage la app mai tehnice
toti aleg varianta simpla si spera sa devina milionarii din jocul ideal sau app stupida ” ideala “
oricum nu asta era discutia ca sunt sau nu sau voi fi sau nu developer
pererea mea e ca e stupid asa ceva sa platesti pe minutele inregistrate
si e STUPID sa nu ai aceasta optiune pe iPhone ca cica Apple sa nu fie dat in judecata
DAR
Apple vinde in AppStore app care activeaza acest lucru
oricum
Legile sunt destul de clare. Un google v-ar fi lamurit.
Si concluzia e simpla: pe iPhone nu va aparea niciodata o asa aplicatie. Din pacate, ca tare utila ar fi.
Legile sunt destul de clare. Un google v-ar fi lamurit.
Si concluzia e simpla: pe iPhone nu va aparea niciodata o asa aplicatie. Din pacate, ca tare utila ar fi.
dar noi suntem in romania, iar ei ar putea sa faca aplicatia valabila doar in tarile in care se permite inregistrarea
problema este cum faci un soft sa ruleze in paralel cu cel al telefonului pentru convorbiri, din cate stiu nu se poate. si nici comentariile de la Recorder nu par convingatoare ca ar fi buna de ceva aplicatia.
Incearca mobilevoip.Eu il folosesc sa fac convorbiri internationale,Da are buton pentru inregistrarea convorbirii dar trebuie sa ai cont SIP .Eu folosesc cont de nonoh si sun in tara moca pe fix,pe mobil imi ia 5eurocenti.