QuicKeys…..super util!!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06

Cunoaste cineva o varianta romaneasca pentru “quicKeys”? Sau ma rog….ceva explicatii de la un cunoscator cu privire la program

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

adica? ce vrei sa stii?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
fadrina - 29 Iunie 2006 11:15 PM

Cunoaste cineva o varianta romaneasca pentru “quicKeys”? Sau ma rog….ceva explicatii de la un cunoscator cu privire la program

nu există variante românești pt 99,99 % dintre aplicațiile de mac os, în fara celor făcute de mine și de alți cîțiva care n-au avut ce face în weekend-uri. dacă engleza îți pune probleme e belea mare… caută documentația în franceză sau în germană, de regulă mai toate o au. dacă nu sînt cumva indiscret, ce vrei să faci cu această aplicațiune?

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.05.06

nu imi pune probleme f.mari engleza dar anumite chestii le-as dori explicate in limba romana…Stiu ca nu exista variante romanesti dar ma gandeam si eu…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
fadrina - 03 Iulie 2006 10:11 PM

nu imi pune probleme f.mari engleza dar anumite chestii le-as dori explicate in limba romana…Stiu ca nu exista variante romanesti dar ma gandeam si eu…

1. ...„dar anumite chestii le-as dori explicate in limba romana”
Și eu
2. ...„dar ma gandeam si eu”
Și eu

Semnătură 

Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

folosesc softul asta inca din sistemul 9
vrei sa stii ceva anume?

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
dacuBurebista - 04 Iulie 2006 01:02 AM

folosesc softul asta inca din sistemul 9
vrei sa stii ceva anume?

Scuze, pe mine m-a plictisit, MAC OS X are built-in capabilities pt astea (sys prefs/keyboard shortcuts…). Restul nu m-a prea interesat. Dar, firește, sînt gusturi și gusturi…

Semnătură 

‹‹ Tutoriale...      iClip for free, astazi ››