cei de la noumax (zona Miciurin sector 1 reprezentanti Apple) mi-au dat urmatoarea idee:
Applications/Utilities/Disk Utility/Burn, adaug filmul apoi subtitrarea samd, insa fara rezultat
Eu cred totusi ca Macul, are aceasta posibilitate de la mama lui; vezi situatia de mai sus. Va rog cine ma poate ajuta?
O alta prob ar fi, cu ce program pot adauga pe Ipod Touch un film inclus srt??
La prima cautare pe net a rezultat prog RoadMovie, care ar face un transfer catre Itunes (iar la sincronizare cu Ipod-ul ar fi ‘‘OK’‘) insa bucuria este de scurta drata 3 min, intrucat si filmul copiat era tot de 3 min.
Daca nu ma inseala vederea este un program (RoadMovie) care se plateste, ceea ce explica de ce nu copiaza tot filmul, cei 700 Mb.
Pt date suplimentare, clik pe imagine (se vede cum fisierele avi sunt in ceata, sterse si nu se pot deschide pt Burn):
pt ca i ai dat image. cel mai simplu dupa ce ti a aparut iconita de cd pe desktop o deschizi si dai cu drag and drop filmul si subtitrarea (sau orice altceva) si apesi butonul de burn de deasupra si asta e
Pentru a pune un film cu subtitrare pe ipod touch,cu cea mai buna calitate si rapid,recomand submerge,mai simplu nu cred ca se poate.potrivit si pentru iphone,ipod nano etc.
Pentru a pune un film cu subtitrare pe ipod touch,cu cea mai buna calitate si rapid,recomand submerge,mai simplu nu cred ca se poate.potrivit si pentru iphone,ipod nano etc.
Multumesc, bunicel (submerge), Nu neaparat pt ca are pret de 9 $ insa, face un film de 700 Mb la mai mult de 1h??? (pt Ipod evident)
Eu tot nu inteleg de ce nu are posib din constructie (MAC-ul) de a putea sa copieze un film, daca doresc, de pe calcul MAC pe un CD sau DVD ??
( apropo vezi ca ex-plu. prog de redare filme avi sau alte formate ‘‘VLC’‘)
Eu am vazut pe net si ceva de genu, Toast Titanium :
- Nu stiu cat de bun e si la ce pret…...............insa mai devreme sau mai tarziu aflu eu care e treab si cu arderea asta, a discurilor CD, DVD.
Inca odata MULTUMESC celor care doresc sa raspunda in continuare pe tema asta.
Am si eu o problema cu film+subtitrare si ca sa nu deschid un topic noi intreb aici.
Eu vreau sa vad un filml .avi cu subtitrarea aferenta .srt pe un dvd player extern, pe televizor.
Indiferent cu ce ard filmul pe dvd (din Finder, cu Burn, Toast…), dvd-ul extern nu poate selecta fisierul cu subtitrarea si mi-l afiseaza ca si cum n-ar recunoaste fisierul.
Precizez ca daca incerc procedura de ardere a aceluiasi film+subtitrare dar in Windows (tot pe Mac, in Parallels), pot vedea fara probleme subtitarea pe acelasi dvd player.
Care sa fie problema si cum pot scapa de arderea din Win (bleah!)?