copy film de pe Mac pe CD inclusiv subtitrare ??
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ilfov
Macuser din: 21.12.08

cei de la noumax (zona Miciurin sector 1 reprezentanti Apple) mi-au dat urmatoarea idee:
Applications/Utilities/Disk Utility/Burn, adaug filmul apoi subtitrarea samd, insa fara rezultat

Eu cred totusi ca Macul, are aceasta posibilitate de la mama lui; vezi situatia de mai sus. Va rog cine ma poate ajuta?

O alta prob ar fi, cu ce program pot adauga pe Ipod Touch un film inclus srt??
La prima cautare pe net a rezultat prog RoadMovie, care ar face un transfer catre Itunes (iar la sincronizare cu Ipod-ul ar fi ‘‘OK’‘) insa bucuria este de scurta drata 3 min, intrucat si filmul copiat era tot de 3 min.
  Daca nu ma inseala vederea este un program (RoadMovie) care se plateste, ceea ce explica de ce nu copiaza tot filmul, cei 700 Mb.

Pt date suplimentare, clik pe imagine (se vede cum fisierele avi sunt in ceata, sterse si nu se pot deschide pt Burn):

Semnătură 

MacBook 12 ” - Silver - 2017, 

iPhone 7 plus - Rosse, - 2017

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

pt ca i ai dat image. cel mai simplu dupa ce ti a aparut iconita de cd pe desktop o deschizi si dai cu drag and drop filmul si subtitrarea (sau orice altceva) si apesi butonul de burn de deasupra si asta e

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Image înseamnă dmd, iso sau toast.
Avi sigur nu e imagine deşi conţine umagini. smile

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Pentru a pune un film cu subtitrare pe ipod touch,cu cea mai buna calitate si rapid,recomand submerge,mai simplu nu cred ca se poate.potrivit si pentru iphone,ipod nano etc.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 16.05.09

Mai poti deasemnea sa pui subtitrarea pe film,dupa care salvezi si arzi pe cd-dvd.Sper ca am fost de ajutor.

Semnătură 

macbookpro,2,5ghz,4GBram,GeFosrce 8600 GT

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
papas - 19 Septembrie 2009 07:38 AM

Pentru a pune un film cu subtitrare pe ipod touch,cu cea mai buna calitate si rapid,recomand submerge,mai simplu nu cred ca se poate.potrivit si pentru iphone,ipod nano etc.

Multumesc, bunicel (submerge), Nu neaparat pt ca are pret de 9 $ insa,  face un film de 700 Mb la mai mult de 1h??? (pt Ipod evident)

Eu tot nu inteleg de ce nu are posib din constructie (MAC-ul) de a putea sa copieze un film, daca doresc, de pe calcul MAC pe un CD sau DVD ??

( apropo vezi ca ex-plu. prog de redare filme avi sau alte formate ‘‘VLC’‘)

Eu am vazut pe net si ceva de genu, Toast Titanium :
-  Nu stiu cat de bun e si la ce pret…...............insa mai devreme sau mai tarziu aflu eu care e treab si cu arderea asta, a discurilor CD, DVD.

Inca odata MULTUMESC celor care doresc sa raspunda in continuare pe tema asta.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05
poppyflo - 20 Septembrie 2009 09:18 PM

...Eu tot nu inteleg de ce nu are posib din constructie (MAC-ul) de a putea sa copieze un film, daca doresc, de pe calcul MAC pe un CD sau DVD ??....

ai incercat clic dreapta / new burn folder?
e din construcție…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
dacuBurebista - 20 Septembrie 2009 09:32 PM
poppyflo - 20 Septembrie 2009 09:18 PM

...Eu tot nu inteleg de ce nu are posib din constructie (MAC-ul) de a putea sa copieze un film, daca doresc, de pe calcul MAC pe un CD sau DVD ??....

ai incercat clic dreapta / new burn folder?
e din construcție…

clik dreapta pe film ? In imaginea de mai jos, nu tocmai reiese ca as avea ‘‘new burn folder’‘. O fi totusi ceva simplu dar nu stiu eu .. SCUZE

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: world wide web
Macuser din: 24.05.09

Tu vrei ceva de genul: click dreapta, send to, new cd/dvd şi burn?

Semnătură 

Intel Core i9 & OSX 10.8

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 15.03.07

e greu tare: http://www.youtube.com/watch?v=GHlHe49bWKE naspa ca nu exista din constructie sa scri cd uri in mac osx

Semnătură 

•touch•

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRank
Jr. Member
ursulakis - 21 Septembrie 2009 05:24 AM

e greu tare: http://www.youtube.com/watch?v=GHlHe49bWKE naspa ca nu exista din constructie sa scri cd uri in mac osx

REZOLVAT. Intr-un cuvant MULTUMESC smile)

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti
Macuser din: 03.01.09

Am si eu o problema cu film+subtitrare si ca sa nu deschid un topic noi intreb aici.

Eu vreau sa vad un filml .avi cu subtitrarea aferenta .srt pe un dvd player extern, pe televizor.
Indiferent cu ce ard filmul pe dvd (din Finder, cu Burn, Toast…), dvd-ul extern nu poate selecta fisierul cu subtitrarea si mi-l afiseaza ca si cum n-ar recunoaste fisierul.
Precizez ca daca incerc procedura de ardere a aceluiasi film+subtitrare dar in Windows (tot pe Mac, in Parallels), pot vedea fara probleme subtitarea pe acelasi dvd player.

Care sa fie problema si cum pot scapa de arderea din Win (bleah!)?

Semnătură 

iThink, therefore iMac.

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Incearca ce am zis aici.

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Pitesti