PwnageTool created 3.1 .ipsw l-am descarcat si nu imi deschide nimic windowsul, am facut update la 3.1 cu itunes si e blocat in orange
ma poate ajute cineva pls
PwnageTool created 3.1 .ipsw l-am descarcat si nu imi deschide nimic windowsul, am facut update la 3.1 cu itunes si e blocat in orange
ma poate ajute cineva pls
Pwnage tool for 3.1 este deocamdata numai ptr mac si oricum daca ai facut update prin itunes asa ramai zi mersi ca ai orange
prietene nu intzeleg de ce razi tu nu vezi ca ala e pe mac os x crede-ma pwnage tools for3.1 nu exista decat ptr mac daca vrei sa-ti updatezi iphone cu un ipsw custom pe windows trebuie sa ai unul gata facut (adica cu pwnage tools 3.1 pe mac). daca vrei sa-ti faci tu unul pe windows deocamdata nu ai cu ce ...osa aflii aici cand apare: http://blog.iphone-dev.org/
prietene nu intzeleg de ce razi tu nu vezi ca ala e pe mac os x crede-ma pwnage tools for3.1 nu exista decat ptr mac daca vrei sa-ti updatezi iphone cu un ipsw custom pe windows trebuie sa ai unul gata facut (adica cu pwnage tools 3.1 pe mac). daca vrei sa-ti faci tu unul pe windows deocamdata nu ai cu ce ...osa aflii aici cand apare: http://blog.iphone-dev.org/
@seb21y - uitate te rog si la details pe you tube sa vezi….ipsw sunt gata facute…el trebuie doar sa le downloadeze….
data viitoare uitate mai atent inainte sa comentezi :d
mai omule ce nu intzelegi? da ok am vazut ipsw tocmai asta am zis si eu ca la windows trebuie sa ai unul gata facut ..eu zic ca nu exista pwnage tools pentru windows…in caz ca stiti ce e ala.
Așa este, dar QuickPwn, din cîte știu nu se mai actualizează, acum s-a făcut Redsn0w.
asa este redsn0w a inlocuit QuickPwn, dar deocamdata nu exista nici macar ptr mac redsn0w 3.1, (ultimul este ptr 3.0) , insa va aparea curand, acum devteam se chinuie deocamdata sa jailbrekuiasca 3gs-ul care inca nu se poate ptr 3.1
Ma ajuta si pe mine cineva? Am facut restore la iphone 3g( cu pwnage tool pe mac )si am ramas cu iphone-ul in recovery mode,imi spune ceva de genul ca “sim is not suported”. m-am ales cu un tel blocat ?sau ce pot sa fac mai departe ca nu mai stiu . Mersi.