@bioHAZARD: I-auzi surpriza! Amuzantii aia vor bani si aici se cauta “for free”.
@faby_manu: zi-le la admini ca s-a gasit solutia, daca “crezi” ca sunt interesati. Poate esti promovat
Salut. Si eu sunt interesat de Digi Tv, deoarece se transmit meciurile din Liga 1.
Pe GSP Tv am reusit sa intru, Antena 1, Realitatea Tv, nu reusisem sa intru pe TVR 1, caci ei transmit meciurile din UCL, dar am observat ca meciurile sunt transmise pe TVR1, TVR HD si TVR.RO, scrie la ei pe site. Pe Digi nu reusesc deloc, imi cere IE si Sopcast..
Poate stiti vreo metoda, as fi bucuros sa o impartasiti aici.
Multumesc.
Când știi că este meci pe Digi ( Liga 1 ) verifică. Atunci când m-am uitat eu, adică acu vreo 2 săptămâni erau vreo 3 link-uri din care unul sigur funcționa fără sopcast… din câte îmi amintesc problema era că nu aveam full screen ( sau n-am găsit eu ). Sper să te ajute.
Dolce oferă un pachet de programe sport online unde se pot vedea meciurile din UEFA CL, Liga 1, meciuri din diferite campionate și o grămadă de alte sporturi. Abonamentul e ok, cred, 12 euro pt. 6 luni. Nu știu dacă dacă dau toate meciurile, n-am încercat; eu folosesc site-ul mai mult pentru canalele de muzică atunci când n-am acces la un televizor.