restaurare de sistem
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 21.09.09

Am si eu o problema si poate ca ma puteti ajuta.
Am instalat windows cu parallel si mi-au aparut toate fisierele de pe desktop-ul mac pe windows. le-am selectat pe cele de pe windows si le-am sters. Problema este ca s-au sters si de pe mac desktop.
Problema este ca nu stiu cum sa recuperez fisierele acelea. Daca ma puteti ajuta cu ceva va sunt recunoscator.
Multumesc.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
BebeArcas - 21 Septembrie 2009 08:28 AM

Am instalat windows cu parallel si mi-au aparut toate fisierele de pe desktop-ul mac pe windows. le-am selectat pe cele de pe windows si le-am sters. Problema este ca s-au sters si de pe mac desktop.
Problema este ca nu stiu cum sa recuperez fisierele acelea. Daca ma puteti ajuta cu ceva va sunt recunoscator.
Multumesc.

Parallels creează o mașină virtuală, nu o partiție de boot „clasică”. Nu mi-e foarte clar cum zici că le-ai șters, bag sama ai șters originalele nu niște niscai link-uri la ele. Mi-e teamă să singura soluție ar fi să încerci un utilitar din categoria „undelete”, dar nu știu cît de eficient este dacă îl instalezi după operațiune. Oricum, încearcă.
Du-te la versiontracker.com, tastează la motorul de căutare „undelete” (fără citate) și va afișa o listă, alege ce crezi că ar merge la tine.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 28.12.07

Aveai bifată opţiunea de sharing între mac şi windows,fişierele de mac pe windows erau cele originale ale macului,dacă le-ai şters mă tem că va trebui să reinstalezi.Depinde ce fişiere ai şters.Ai şters din sistem sau filme,documente?

Semnătură 

 MacBook
Mighty Mouse BT

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
BebeArcas - 21 Septembrie 2009 08:28 AM

Multumesc.

le-ai sters sau mai sunt in recycle bin?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
Rank
Newbie
Din: 

Deci, eu am instalat windows prin parallels. Mi s-a instalat si dupa ce s-a terminat, imi apareau documentele word, poze, si alte lucruri pe care le aveam eu pe desktop-ul mac. Crezand ca nu afecteaza cu nimic mac-ul, am selectat tot si am dat delete. Din nefericire, s-au sters fara sa ajunga in recycle.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Mamaia, Constanta, Romania
Macuser din: 21.12.08

“fara sa ajunga in recycle” Ai optiunea selectata sa nu mai ajunga acolo? ori s-au evaporat din senin?!.. Verifica setarile cu recycle si ai cumva/ai avut o protectie la recylce de la un antivirus?..

Semnătură 

The hmsters have gone mad! Mad I tell you!

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 

Nu aveam nici un antivirus…
nu stiu daca este setata optiunea sa nu ajunga in recycle….

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
Rank
Newbie
Din: 

nu am setata nici o optiune la recycle

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

Și VMware face așa.
Dacă ștergi un document care este pe mac si este vizibil pe winbous este șters fară să-l treacă prin cosul de gunoi (de pe mac sau winbous).

Incearcă primul sfat.

Du-te la versiontracker.com, tastează la motorul de căutare „undelete” (fără citate) și va afișa o listă, alege ce crezi că ar merge la tine.

Cu cât mai repede cu atât mai multe șanse ai!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Data Rescue II, pînă nu mai scrii altele pe hard. Şi bagă la cap să nu mai laşi, ca 90% din useri, toate obiectele pe desktop!

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
Rank
Newbie
Din: 

ce e data rescueII?

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

uite mura…