daca apuci da comanda online mie mi-a venit deja si luni am dat comanda.nu am mai asteptat dupa cei de la orange store.desi am platit mai mult.initial trebuia sa dau 499 euro dupa situ-l a facut calculul la 540(prelungire 2 ani abonament 6 euro)
Cum ai reusit sa faci comanda online? Ai avut super mult noroc eu am tot incercat si nici un rezultat. Of, e greu cu cei de la Orange/Apple.
Comanda pe magazinul on-line poti sa o faci doar cand sunt telefoane disponibile.
La inceputul saptamanii a fost o perioada scurta (cred ca doar cateva ore din ziua de Luni) in care se putea face comanda dar din pacate foarte repede s-au terminat si telefoanele de pe stoc-ul magazinului on-line.
Asa ca noua celor care am facut deja comenzi ferme la Orange Shop-uri/Stores nu ne ramane altceva decat sa asteptam sa ne vina randul pe lista lu’ Orange.
PS:
Mie mi sa facut greata de sucul de Portocale & Mere.
daca vreti sa luati sigur si repede sucul de mere mergeti la magazinul de portocale si comandati direct acolo unde lasati si niste date personale ca sa fie oamenii siguri ca le mai si luati. io asa am facut si acum il am. in 3 zile l-am avut. se bea cu gheata. tare buun…
Ce bine ar fi daca am astepta toti asa putin (@greenapple), dar din pacate unii suntem mai putin norocosi. 34 de zile mama da’ ai asteptat ceva, la mine sunt deja 32 & counting. Makr de-ar veni o data ca m-am saturat de atat asteptat. O sa le mai fac niste vizite celor de la magazin, poate poate am noroc, dar nu poti fi sigur niciodata, am auzit de f multi care au facut pre-comanda si i-au sunat insa in momentul in care au ajuns in magazin au aflat cu stupoare ca se vanduse telefonul, desi confirmasera clar ca vor trece sa il ridice si sa plateasca. Sper ca nu voi fi printre cei exemplificati mai sus. Asta da test de rabdare insa la un moment dat se termina si rabdarea, oricat de entuziast ai fi. Oricum, fiti siguri ca in momentul in care il voi primi voi posta aici cat, ce si cum. Pana atunci sper doar sa ma tina nervii sa mai astept cat va fi necesar. Aaa si pls greenapple si lyncks va rog spuneti-mi si mie la ce magazine ati facut comanda mai exact, poate imi incerc norocul si eu acolo, ca deja vad ca listele de asteptare sau ordinea nu prea conteaza ptr cei de la Orange. Multumesc anticipat.
Pentru mine se fac doua saptamani de cand am facut comanda la Concept Store. Dupa o saptamana am fost sa intreb de ce nu am fost sunat pentru a confirma comanda si mi s-a spus ca nu se dau telefoane pentru asa ceva, doar cand vine telefonul (desi cand am facut-o comanda mi s-a spus clar ca voi fi sunat de doua ori - o data pentru confirmare si a doua oara pentru ridicare).
Intre timp am fost in fiecare Orange Shop care vinde 3G S, mai putin cel din Baneasa Shopping City, in ideea ca poate gasesc in stoc deja unul dar nu am avut acest noroc. Intr-un singur magazin, cel de pe Lascar Catargiu am impresia ca aveau pe stoc dar nu se dadeau decat celor care aveau rezervari/comenzi.
@GreenApple Pot sa te intreb ce model ti-ai luat, de 16GB sau 32GB? Banuiesc ca datele personale lasate sunt numele si un numar de telefon de contact, nu?
Eu mi-am comandat modelul de 32GB, alb, si mi s-a spus ca acesta se poate ridica mai repede decat cel de 16GB care este mai cautat. O doamna din Shop-ul de pe Sos. Pantelimon mi-a confirmat acest lucru.
Astept in continuare si urmaresc discutia de aici, sper sa lase fiecare detaliile comenzilor facute si pana la Craciun sa avem fiecare un 3G S frumos si ingrjijit.
P.S.: Eu deja ma gandesc sa imi achizitionez cateva accesorii pana soseste telefonul la Orange. Vreau sa imi iau o husa iSkin Solo FX in Orange (yes, I know), o pereche de casti v-moda vibe duo si eventual un doc Apple universal. Am inteles corect ca husele iSkin Solo functioneaza doar cu docul universal, cel de iPhone fiind prea necorespunzator?
Revin cu noutati: am fost astazi la Orange Shop-ul unde am facut comanda pe care o astept de mai mult de o luna si, dupa cum ma asteptam, acelasi raspuns: “Ne pare rau, nu avem, lista este mare, etc, etc”. @Greenapple: ai avut un mare mare noroc ca te-au sunat atat de repede, deoarece mai mult ca sigur a renuntat un alt client inaintea ta la comanda, astfel au sunat la urmatorul de pe lista magazinului. Practic sunt 2 liste de asteptare, una a magazinului si o alta, mult mai mare, care reprezinta centralizarea tuturor comenzilor de pe Bucuresti. Acum sfatul meu pentru cei amatori de Iphone de la Orange este sa faceti comanda la un Orange Store mai populat, deoarece acolo sunt mai multe comenzi si astfel mai multe sanse sa renunte cineva la comanda si asa sa primiti telefonul mai rapid. Cel putin la Orange Shop Drumul Taberei eu astept de peste o luna si nimic. Aaa si inca o informatie probabil importanta ptr unii, din momentul in care va suna cei de la magazin, aveti 24 de ore sa ridicati telefonul si sa semnati contractele & stuff, altfel ei considera ca ati renuntat la comanda si il suna pe urmatorul de pe lista magazinului. Ce pot sa zic, am nervii intinsi la maxim si sper ca pana de Craciun sa am si eu Iphone 3GS 16 Gb.
P.S: Dupa cum bine a zis si Access Excess, daca optati pentru un Iphone 32Gb, aveti toate sansele sa asteptati mult mai putin decat pentru unul de 16Gb, deoarece majoritatea comenzilor sunt pentru ultimul mentionat. Numai bine si sper sa se termine odata asteptarea…
@Access Excess : si eu m-am gandit sa ma apuc sa-mi iau cateva accesorii dar parca ma oftic si mai tare ca nu il am Mai mult ca sigur o sa-mi iau iShield de la Zagg, este super am inteles si probabil adaptorul pentru masina. In rest castile si restu’ mai vad pe parcurs, dar e destul de enervant si asa ca nu il am, daca as mai avea si accesoriile pentru el, cred ca as lua-o razna.
eu am facut comanda la orange shop din baneasa shopping city, la cel din mall vitan si la cel din Real Vitan. Dupa 34 de zile a venit in Baneasa (oricum nu ma mai asteptam si cautam pe okazii telefoane sincer sa fiu).
M-au sunat, m-au intrebat daca mai vreau, am zis ca da, si cand am fost acolo era un sticker pe telefon cu numele meu si nr de telefon, deci chiar il rezervasera.
Eu zic sa faceti precomanda la 2-3 si la care o fi norocul…
Cel mai mult conteaza cand faci comanda si intr-adevar daca faci la mai multe ajuta, ca poate ai noroc sa mai renunte cineva… Pana atunci eu tot astept, mama ei de treaba, si parca ma tot bate gandu’ sa fac comanda de un 3Gs de 32 de Gb, ca cica astepti mai putin. Eh… sper sa vina curand.
Ce poate face un om la plictiseala. @lyncks: daca am calculat corect ai facut comanda vineri pe 4 septembrie, deci cu o saptamana inaintea mea (desi eu practic am facut comanda pe 2 sept, la cei de la Orange apare inregistrata pe 11). Asadar, daca sunt corecte calculele, in mod logic, joi ar trebui sa vina si Iphone-ul meu ). Oricum sunt constient ca Orange nu primeste acelasi numar de Iphone-uri pe saptamana, macar stiu ca mai am un pic de asteptat. Cel mai probabil saptamana viitoare il voi primi si eu. Doamne ajuta
Din cate imi dau seama insa nu se poate cumpara la liber de pe site. Ciudat.
Oricum, poate faptul ca este din nou in stoc, chiar si doar modelul negru de 16GB, inseamna ca au sosit din nou in stoc telefoane. Poate urmeaza sa primim telefoane zilele acestea.
Uite eu acum o sa-mi dau comanda si de pe site si sper sa imi pot pastra numarul de telefon ca eu practic asta vreau sa fac… Incerc acum sa dau niste telefoane sa vad ce si cum poate reusesc. Oricum inseamna ca il au in stoc din moment ce poti da comanda, aiurea insa ca au prioritate cei care fac acest lucru, peste cei care au dat comanda in Orange Shop.