Mda, deci nu imi dau comanda pe net pentru ca nu vreau sub nici o forma sa imi schimb nr de telefon. Acum ramane doar sa astept in continuare, poate poate se gandesc si la cei care asteapta de > o luna. Prin comanda online nu poti decat sa inchei un abonament nou, cu nr nou, chestie care mi se pare cel putin aiurea, pentru ca eu vreau sa-mi transform abonamentul, nu sa imi iau un nr nou. Eh… din ciudateniile Orange-ului. Ramane sa sper doar…
@alexivasuc : vreau sa-mi iau si abonament Iphone 19, 39 sau 59 si daca vreau asta de pe site, ma forteaza sa-mi schimb numarul de tel. Ca daca era doar cu prelungire nu era nicio problema, dar vreau si un abonament dedicat. E mai complicat eu practic vreau sa-mi pastrez numarul dar sa-mi transform abonamentul pe care il am de o groaza de timp (Orange Christmas, daca isi aminteste cineva de el) in unul dedicat ptr Iphone. Oricum am asteptat de mi-a venit acru, deja sunt imun, cand o veni, e binevenit numai sa vina odata. Numai bine.
Eu nu mai inteleg nimic, au o groaza de comenzi la shop-uri si totusi ei baga telefoane la vanzare in magazinul online. Si n-ar fi asta o problema, dar cei care fac comanda pe site asteapte de 5 ori mai putin decat un om care a facut comanda intr-un Orange Shop. In fine, m-au scarbit cei de la Orange, fiecare persoana cu care am vorbit din cadrul companiei mi-a spus alta versiune, clar este ca astept de-mi iese pe nas, doar ptr simplul motiv ca vreau sa-mi pastrez numarul de telefon. Vad ca pentru ei chiar nu conteaza ca sunt client de peste 9 ani al companiei. Imi vars si io of-urile aici pe forum, ca daca vorbesti cu un angajat Orange, nu este in stare decat sa ridice din umeri si sa iti spuna ca el nu are nicio putere, nu el face regulile, nu stie exact, etc etc… Deja cred ca nu va mai veni comanda anul acesta, asa ca imi iau gandu’ de la Iphone de la Orange, ma concentrez pe altele.
Se pare ca nu tocmai, sau numai, Orange este de vina. Apple nu face fata cererii pentru iPhone. Probabil nici Orange Romania nu este o prioritate pentru ‘conducta’ de aprovizionare.
Mda, eu acum pandesc sa-mi dau comanda on-line, cu toate ca nu vreau sa-mi schimb nr de telefon, vreau un abonament dedicat Iphone, iar daca on-line nu se poate, eu nu mai astept dupa cei de la Orange Shop, pentru ca vad ca daca esti mai tanar isi permit o atitudine cel putin nesimtita, si astfel imi voi da comanda on-line, astept cat astept dar macar stiu ca il voi primi. M-au enervat la culme angajatii Orange Shop Drumul Taberei cand mi-au raspuns cu niste replici demne de maidan si o atitudine zeflemista… Pacat ca nu aveam mai mult timp la dispozitie sa fac si eu un pic caterinca de ei dar daca asa considera ca isi castiga clientii…treaba lor. Oricum, nu recomand nimanui sa se puna pe o lista de asteptare la vreun Shop, ci mai bine dati comanda on-line si gata stress-ul.
Pai ...... mi-am luat 3GS, negru, de 16Gb, cu abonament dedicat iphone si cu numar nou - in 3 zile de cand am dat comanda direct in magazinul Orange de pe Calea Victoriei cel lipit de Magazinul Muzica.
Este foarte posibil ca cineva dinaintea mea de pe lista sa fi renuntat pt ca atunci cand am facut rezervarea in magazin, tipul de acolo mi-a zis ca o sa dureze pe putin o saptamana si in gandul meu am zis - da cel putin o luna. E! am avut noroc oricum. am cautat pe net toate chestiile posibile despre el. E foarte Cool. Dupa ce l-am luat mi-am facut si updateul de la 3.0 la 3.1. Cel mai mult a durat sa-mi fac cont la itunes pt ca nu mergea prostcodul. Am tot incercat timp de cateva zile si nu accepta acest prostcod tampit. Dadea exemplu un cod postal de state dar noi cum nu suntem in state nu mergea nici de nebun.
In final mi-am facut cont direct de pe iphone si asa a mers.
Iar aplicatiile dupa cum am mai citit pe forumuri unii spuneau ca sunt foarte putine la rumania, e nu,
le spun eu ca sunt toate aplicatiile accesibile, doar trebuie sa stii cum sa numesc si sa le cauti cu search - gasesti orice.
Succes!
Deci devine din ce in ce mai clar ca e vorba de cat noroc ai Ce pot sa spun eu despre norocul meu cand astept de peste o luna si nimic… Acum pandesc pe net dupa cum am spus poate acolo sunt ceva mai norocos ca in baza celor de la Orange Shop si in baza norocului meu o sa-mi iau si io Iphone la primavara . Oricum, cred ca am mai spus, celor care vor sa-si cumpere un Iphone de la Orange, cel mai bine dati-va comanda intr-un Orange Shop populat gen Victoriei, sau mai stiu eu unde pentru ca aveti sanse mari sa renunte cineva in fata voastra si astfel sa primiti telefonul incredibil de repede
Nu e chiar o utopie, depinde de cat noroc ai, pe bune la asta se rezuma ) Eu spre exemplu sunt cu norocul la pamant, astept de o luna jumate si nimic. Ce pot sa zic, multa bafta si sa te bucuri de el ca probabil il vei primi inaintea mea la ce obraz gros au cei de la Orange.
Nu e chiar o utopie, depinde de cat noroc ai, pe bune la asta se rezuma ) Eu spre exemplu sunt cu norocul la pamant, astept de o luna jumate si nimic. Ce pot sa zic, multa bafta si sa te bucuri de el ca probabil il vei primi inaintea mea la ce obraz gros au cei de la Orange.
Asa spui asta ca si cum ai fi pe shietlist sau blacklist la orange, sau stai intr-un catun uitat de dumnezeu unde vin aia de la orange odata la 3 luni sa vinda telefoane!
Ce sa spun, doamne ajuta, chiar ma uitam ... erau citiva norocosi pe site si precis sunt is norocosi si mai putin norocosi printre noi. Abia astept sa il primesc dupa ce am folosit vreme buna un iphone 3G ... diferenta trebuie sa fie mare ... din cele citite/auzite/incercate live.
Pai spun asta pentru ca dupa ce cativa prieteni care au dat comanda la acelasi Orange Shop dupa mine au ridicat telefoanele inaintea mea, m-am dus si eu sa intreb ce si cum si mi-au raspuns ca ei nu au mai primit Iphone 3Gs. Imi venea sa-l scuip pe ala, si dupa ce i-am zis faza asta a zis ca e imposibil ca ei nu au mai primit. Acum el incearca sa ma convinga ca 3Gs-ul pe care m-am jucat, al cunostintei respective, n-avea cum sa fie luat de la Orange Romania si in nici un caz de la ei din Shop, culmea fiind ca respectivul are abonament dedicat Iphone si l-a luat de la ei, deci eu ce sa mai inteleg din asta? Ca m-au trecut pe blacklist, m-au pus ultimul pe lista. Oricum astept acum sa mai bage on-line telefonul sa dau comanda acolo ca m-am lamurit de seriozitatea celor de la Orange Shop, fiecare imi spunea alta poveste, alta versiune, am hotarat sa nu ma mai zbat. Asa ca pana nu isi bat joc de tine cum mi-au facut mie, nu mai spune ca ma agit de parca as fi pe un blacklist, ca probabil sunt deja Multa Bafta si sa te bucuri de telefon. Numai bine
Pai spun asta pentru ca dupa ce cativa prieteni care au dat comanda la acelasi Orange Shop dupa mine au ridicat telefoanele inaintea mea, m-am dus si eu sa intreb ce si cum si mi-au raspuns ca ei nu au mai primit Iphone 3Gs. Imi venea sa-l scuip pe ala, si dupa ce i-am zis faza asta a zis ca e imposibil ca ei nu au mai primit. Acum el incearca sa ma convinga ca 3Gs-ul pe care m-am jucat, al cunostintei respective, n-avea cum sa fie luat de la Orange Romania si in nici un caz de la ei din Shop, culmea fiind ca respectivul are abonament dedicat Iphone si l-a luat de la ei, deci eu ce sa mai inteleg din asta? Ca m-au trecut pe blacklist, m-au pus ultimul pe lista. Oricum astept acum sa mai bage on-line telefonul sa dau comanda acolo ca m-am lamurit de seriozitatea celor de la Orange Shop, fiecare imi spunea alta poveste, alta versiune, am hotarat sa nu ma mai zbat. Asa ca pana nu isi bat joc de tine cum mi-au facut mie, nu mai spune ca ma agit de parca as fi pe un blacklist, ca probabil sunt deja Multa Bafta si sa te bucuri de telefon. Numai bine