5 din 8
5
Durata unei comenzi la Orange pentru iPhone 3G S
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRank
Member
Din: Satu Mare
Macuser din: 24.08.09

inca nu ! Eu deja caut unul SH, oricum nimeni la Orange nu imi poate spune un timp de livrare, nici la un 3gs 16 sau 3gs 32. asa ca caut unu SH si stau linistit, poate o sa apara si nou iphone cindva care va fi mai usor de achizitionat.

Semnătură 

MacBook Pro 13 - mid 2012
apple tv 4th generation
apple watch 42mm
iPhone 6s +
iPad Mini

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 14.09.09

Eu deja ma gandesc sa dau banii pe un neverlocked… sau sa imi iau inima in dinti si sa astept iPhone 4G, sau G4. raspberry

Momentan astept, de curiozitate, sa vad cand si daca suna totusi cei de la Orange. cheese

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.07.09

Criza asta tine de vreo 2 luni la Orange nu? Nici acum n`au depasit`o ?

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 07.10.09

In sfarsit astazi, 27 octombrie m-au sunat sa ma duc sa-l ridic, numai ca a trebuit sa modific comanda, dintr-unul de 16 in unul de 32 Gb, 100 de euro in plus. A durat ceva, avand in vedere ca de pe 11 sept tot astept. Ce sa zic, stresati-i pe cei de la Orange ca intr-adevar nu primesc f des Iphone-uri, eu am primit un tel la care a renuntat altcineva, mi-au si spus. Ce sa zic, momentan inca astept sa mi se activeze internetul pe telefon. Numai bine si sper sa il primiti cat mai rapid smile

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am si eu o curiozitate, poti vedea daca are noul bootrom?

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member

Stai ca momentan nu reusesc sa-i dau de cap cu internetul, cica ar fi activat dar nu imi merge cica nu e conectat, any help pls?

[ Ignoră ]   [ # 67 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 11.10.05
Ecslr8 - 27 Octombrie 2009 02:36 PM

In sfarsit astazi, 27 octombrie m-au sunat sa ma duc sa-l ridic, numai ca a trebuit sa modific comanda, dintr-unul de 16 in unul de 32 Gb, 100 de euro in plus. A durat ceva, avand in vedere ca de pe 11 sept tot astept. Ce sa zic, stresati-i pe cei de la Orange ca intr-adevar nu primesc f des Iphone-uri, eu am primit un tel la care a renuntat altcineva, mi-au si spus. Ce sa zic, momentan inca astept sa mi se activeze internetul pe telefon. Numai bine si sper sa il primiti cat mai rapid smile

tot azi m-au sunat si pe mine
am facut comanda saptamana trecuta la Universitate
este una din cele trei pe care l-am facut. la sediul din P.Victoriei am comandat acum o luna si ceva. imi cam pierdusem speranta
noroc cu comanda de la Universitate. si a mai fost una la ConceptStore tot saptamana trecuta.
cred ca cele mai mici sanse la ai daca faci comanda la sediul din Victoriei. acolo sunt sute pe lista de asteptare

[ Ignoră ]   [ # 68 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

@Ecslr8

Felicitari! cheese Acum simti ca a meritat asteptarea? Te intreb pentru ca stiu ca voiai sa renunti aproape. smile

Poate ma suna si pe mine saptamana asta, desi nu prea imi fac sperante. Tare ma vad cu un 4G la anul.

[ Ignoră ]   [ # 69 ]
RankRank
Jr. Member

Sincer, este magnific. Chiar a meritat sa astept, cam mult ce-i drept dar a meritat. 32 Gb inseamna mult smile) Nu cred ca pot sa ii umplu prea curand, telefonul chiar este super. Eram pe pctul sa-mi cumpar unul Neverlocked dar astazi m-au sunat. Ce pot sa zic este ca sunt fericit smile Numai bine si sper sa vina odata Iphone-urile sa fie toata lumea happy :D

[ Ignoră ]   [ # 70 ]
RankRank
Jr. Member

Bhai frate dar tot nu ii dau de cap cu setarile pentru internet. Este activat la abonament dar nu stiu sa il configurez. Daca ma poate ajuta cineva ar fi minunat, merci.

[ Ignoră ]   [ # 71 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

De ce nu merci cu el la Orange Shop?

[ Ignoră ]   [ # 72 ]
RankRank
Jr. Member

Neah, trebuie sa plec acum o sa ma duc maine dimineata, ca am seara plina. Trebuie sa-i bag setarile alea la VPN si nu stiu ce sa scriu… complicat smile Mc de sfat, o sa ma duc maine sau sun la 408. pana in ora 18 :D

[ Ignoră ]   [ # 73 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

http://orange.ro/services/internet-ro.html

Poate te ajuta asta, bafta oricum. smile

[ Ignoră ]   [ # 74 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Ecslr8 - 27 Octombrie 2009 05:15 PM

Bhai frate dar tot nu ii dau de cap cu setarile pentru internet. Este activat la abonament dar nu stiu sa il configurez. Daca ma poate ajuta cineva ar fi minunat, merci.

Ai aici : http://www.zaone.info/2009/10/26/setari-internettetheringmms/ setarile pentru mms si internet pentru Orange, dar pentru ca Orange e operator oficial nu iti apare optiunea Cellular Data Network in Network Settings asa ca pentru a o activa trebuie mai intai sa treci prin tutorialul asta : http://www.zaone.info/2009/10/25/cum-sa-activezi-optiunea-cellular-data-network/
Setarile pentru internet nu au nici o legatura cu VPN, aia e cu totul altceva.

Semnătură 

peace of mind.

[ Ignoră ]   [ # 75 ]
RankRank
Jr. Member

Aha… nu reusesc sa fac ifunbox sa-mi vada telefonul. Dar daca ma duc la ei in Orange shop vor face acelasi lucru? ca mi-e sa nu zica ceva ca mi-am umblat singur prin el… mai bine astept pana dimineata si ma duc la ei sa vad ce zic baietii smile merci mult super util linku’.

5 din 8
5