pentru ipod mini
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.03.08

Salut..am o intrebare.. exista vre-un soft / program prin care sa comad un ipod mini de pe un calculator.. in asa fel incat semalul sa-l pot lua de pe iesirea de casca de la ipod..??Cunosc faptul ca itunes controleaza melodiile din mini dar am constatat ca acestea nu sunt ” diponibile”  la mufa de casca (a ipod).Probabil intrebarea este cam alambicata dar ce vreau eu sa fac…: Sunt in posesia unui carpc ( un calculator in masina) si am constatat ca placa de sunet lasa de dorit. ( oricum este foarte mare diferenta de calitate intre ce scoate ipod mini si o placa de laptop.) Ideea ar fi.. : pot comanda de pe eclanul laptop ( touch screen)  dar sa iau semnal audio din ipod? de pe mufa de casca sau.. eventual din conector?? Nu sunt interesat de o telecomanda pe fir..!!

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Poti sa fii mai explicit? Sincer, nu am inteles ce vrei sa faci.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

cred ca vea sa conecteze iPod-ul la o boxa si sa schimbe muzica de pe laptop smile

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Da, eu nu cred că se poate face asta

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.08.08

Cred ca am inteles. El vrea sa foloseasca iPodul ca sa playeze muzica in sistemul audio al masinii. In cazul asta ii trebuie un cablu jack-jack si sistem audio ce permite intrarea unui device auxiliar.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Sf. Gheorghe
Macuser din: 02.08.09

Da, dar el vrea să dea comenzile din carpc, ceea ce nu se poate doar cu un cablu de sunet ce iese din ipod

Semnătură 

MacBook Pro 13”, iPad Air 2, iPhone 6 plus, Apple TV

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 11.03.08

Ca sa fiu mai explicit ... folosesc un laptop pe post de carpc si un ipod mini ( legat prin usb la laptop )  pe partea de audio.In cazul in care accesez de pe laptop melodiile din ipod acestea sunt redate doar in placa de sunet dar la o calitate mediocra ( fata de ipod).Pe iesirea de casca la ipod nu am nici un semnal. Ar mai fi o varianta ca semnalul sa fie prezent in conectorul de la cablul de date ( are cineva schema..??) dar inca nu am verificat.Poate cineva sa-mi comfirme??. Ca interfata “legata strict de aplicatiile in masina ” folosesc un program numit roadruner..  ..  http://video.google.com/videoplay?docid=-8762649277979145542#  .Am inteles ca exista ” o aplicatie ” discutata pe mp3car dar din pacate cunostintele mele de limba engleza nu m-au ajutat nici macar sa o gasesc….INTREBARE stie cineva daca este posibil ca printr-un laptop conectat pe usb sa comand melodiile din ipod mini.. si sa fie disponibile direct din ipod( linia de casca sau in mufa de date). Cunosc faptul ca o alta varianta ar putea fi.. achizitionarea unei placi de sunet de calitate pe usb.. dar pana in prezent ce am testat eu..niste modele mai simple….. nu se ridica la nivelul ipod!! Eventual recomandari..??