SUNT ORI DUS ORI CHIAR NU STIU CE SA FAC? AM INCERCAT SA-L DEZARHIVEZ CU unrararhive…am dat dublu clik,mi-a deschis unrararhive,mi-a cerut locul unde vreau sa faca extractia,am selectat locul…am dat ok si dupa ce a facut extractia nu am gasit nimik in acel folder.Apoi am selectat toata arhiva rar am facut cu click dreapta am selectat open with unrararhive,am ales locul si am dat extract….dupa ce “zice” el ca a reusit am intrat in acel folder si nimik.
Repet: o arhivă care începe de la 003 NU E O ARHIVĂ COMPLETĂ!
N-am auzit de Unrarachive! UnrarX nu te întrebă unde să facă dezarhivarea. O face în acelaşi folder! Iar Simply Rar se uită mai întîi să vadă dacă e complet ce ai!
SUNT ORI DUS ORI CHIAR NU STIU CE SA FAC? AM INCERCAT SA-L DEZARHIVEZ CU unrararhive…am dat dublu clik,mi-a deschis unrararhivSe,mi-a cerut locul unde vreau sa faca extractia,am selectat locul…am dat ok si dupa ce a facut extractia nu am gasit nimik in acel folder.Apoi am selectat toata arhiva rar am facut cu click dreapta am selectat open with unrararhive,am ales locul si am dat extract….dupa ce “zice” el ca a reusit am intrat in acel folder si nimik.
Deci (a treia ŞI, REPET, ULTIMA DATĂ, că popa nu repetă slujba pentru baba surdă sau neatentă):
Nu ştiu ce soft e ăla unrararchive, pricepi?
Nu există arhivă să înceapă de la 003, pricepi?
Dacă, totuşi, există unrararhive (softul), ori e prost scris, ori e dobitoc. Nici un soft de dezarhivare nu poate să extragă ceva incomplet! Pricepi? Te încăpăţînezi să nu citeşti cu răbdare ce scriu. N-am timp de pierdut.
Iar dacă, totuşi, prin absurd, un soft încearcă să dezarhiveze o arhivă încompletă, el ori nu va produce NIMIC, ori va da EROARE. Ai înţeles?
Am verificat acum pe torrent si arhiva incepe de la 01 iar eu o am de la 03 deci e incompleta,asa ca am sa descarc din nou filmul si am sa reincerc. Mesi inca odata
Eu am VLC si pe Mac si pe PC,
Nu imi dau seama cum de vezi o arhiva .rar in VLC pe PC, eu am incercat, dar nu mi-a reusit.
Si pe PC si pe Mac a trebuit intai sa dezarhivez.