1 din 5
1
Filmul de la MacUser Meeting, 29 iunie 2006
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Buchenland
Macuser din: 06.09.05

Cei care doresc sa vada filmul cu discutiile care au avut loc la intalnirea de pe 29 iunie, pot descarca fisierul video prin intermediul unui torrent pe care-l gasiti la adresa urmatoare:

http://web.mac.com/altero/iWeb/altero/MacUser.html (mai in josul paginii)

Multumiri lui Altero care a prelucrat fisierul, precum si lui Iaru si celorlalti care au participat la discutie. Daca trageti torentul, va rugam sa pastrati seed-ul viu macar o saptamana, pana cand o sa-l traga toti cei interesati.

EDIT: Cine mai doreste filmul, sa spuna in acest topic, si se va gasi o metoda sa ajunga in posesia lui.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti, RO
Macuser din: 11.10.05

SEED OR DIE! LOL

LE: si asta ce inseamna? Error : Torrent deleted or not in pool yet. Go to Demonoid.com and read the FAQ for more info

Eroarea mi-a dat-o in Bits On Wheels!
Daca il deschid cu BitTorrent crapa!
WTF?

LEE: WTH?
Aceeasi eroare mi-a dat si in Azureus dar aceasta l-am uitat deschis si dupa circa 5 minute a plecat dl-ul!

grrr

Semnătură 

iMac C2D 24”/2.4Ghz/3GB/320GB/10.5.2
iMac G5 20”/1.8GHz/1GB/160GB/10.4.11
iMac G3 /233MHz/128MB/20GB/10.3.9
PowerBook G4 12”/867MHz/1.12GB/40GB/10.4.11
PowerBook G3 15”/500Mhz/384MB/40GB/10.3.9
iPod Shuffle 2G grey
iPod Touch 8GB 2.0-PWNG2.0

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

La mine merge in Azureus…

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Gata, am terminat de vazut filmul. Foarte interesanta expunerea lui Iaru, daca nu ma insel e prima data cand o intalnire MacUser are parte de o tema de discutie abordata serios, cu exemple practice. Ar fi excelent daca s-ar continua astfel.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca

este foarte posibil sa nu te inseli…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Am vazut si eu la un moment dat cum cineva se tot conecta si deconecta in mai putin de o secunda. Habar n-am ce-o fi fost, poate de la ploaie…
Acum vad ca nu mai ia nimeni; eu las deschis.

E gata si DVDul, se vede misto. Cine il vrea din Bucuresti sa zica inainte de urmatoarea intalnire. Cine il vrea din afara Bucurestiului, sa zica oricand.

Da, si eu cred ca e prima data cand chiar se tine tema propusa. Mie mi se pare foarte misto, mai ales ca sunt printre noi oameni care chiar se pricep. As propune ca pentru data viitoare Cattus sa ne zica (o data pentru totdeauna!!! smile ) cum e cu diacriticele. Daca e de acord, evident.
Cand s-or termina oamenii mai priceputi, eu as putea sa povestesc despre prelucrare video, daca exista interes pentru asta.

Ar fi bine daca fiecare am propune ce am putea prezenta, ca sa putem alege in functie de interes. Pot sa fie si mai multe prezentari (2-3) in aceeasi intalnire.

EDIT: din FAQul lui Demonoid:
What is this ” Torrent not in pool yet” error I keep getting?
This means the tracker has not had the time to read the database yet. The tracker reads the database every 3 minutes or so, and then adds the new torrents to it’s torrent pool. You need to wait for the torrent to be on the pool to be able to seed it.  If you get this error, stop the transfer, wait 3 minutes (usually it takes less, but make it 3 to be sure), and then restart it.

2nd EDIT: Demonoid e inchis pentru curatenie. De aia nu mai merge. (Am pus ca tracker Demonoidul, ca asa nu conteaza daca eu tin calculatorul deschis - bine inteles, dupa ce sunt destui seeder-si)

3rd EDIT: acu merge.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti

si daca tot faceti seeding dati si voi drumul la teava
setati-va max upload speed pe 0 (adica viteza nelimitata)

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Altero, eu am terminat de tras de la tine, dar vad ca nu se mai conecteaza nimeni si nu te mai vad in lista ca si “seed”. Nu cumva acum eu seed-uiesc un al doilea torrent, diferit de al tau? Cum functioneaza chestia asta? N-ar trebui sa fie o coordonare, pe un server, undeva?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRankRank
Administrator

Dom’ne, prea multe nu stiu, ca asta-i primul torrent pe care-l fac. Am facut ce zice aici, folosind Azureus. Trackerul e cel de la Demonoid.
Am vazut si eu ca sunt perioade in care nu e nimeni conectat la mine; acum de exemplu nu e nimeni.
Am dat search dupa numele torentului si nu-l gaseste. Treaba e ca eu nu am uploadat torentul nicaeri, am facut asa cum zice in link.
Pentru vreo 2 ore a fost inchis Demonoid-ul, dar acum merge.

Poate pur si simplu sunt toti plecati si nu se mai conecteaza nimeni… Eu o sa las toata saptamana deschis torentul.

EDIT: Chiar acum vad ca s-a conectat la mine cineva cu iPul: 86.104.xxx.xxx.

[ Ignoră ]   [ # 9 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

De la mine trage cineva din Evolva cu 50-80kBps, deci merge.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 10 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Acum s-a conectat cineva si trage de la la mine. Dar pe tine tot nu te vad in lista. Il mai seed-uiesti?

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 11 ]
RankRankRankRank
Administrator

Pe cine intrebi? Daca pe mine, da. Acum trage domnul 86.121.xxx.xx

[ Ignoră ]   [ # 12 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Da… oricum, cred ca m-am prins acum cum functioneaza. smile 121 trage si de la mine.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 13 ]
RankRankRank
Member
Din: Romania
Macuser din: 02.04.06

Mai dati-i drumu fratilor ca zice 0 seeds si unii n-or ajuns la intalnire (io de exemplu). Si chiar is curios de prezentarea lu Iaru.

[ Ignoră ]   [ # 14 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Eu seeduiesc de ieri in continuu.

Semnătură 

⌘-N

[ Ignoră ]   [ # 15 ]
RankRankRankRank
Administrator

Si eu (cu o mica pauza datorata instalarii FrontRow).
La mine zice ca Tracker Status: OK, deci ar trebui sa mearga.

(Adevarul e ca merge mai prost decat ma asteptam…)

1 din 5
1