“MacUser.ro-Lectie Iaru” : Aborting the torrent as it was rejected by the tracker while not connected to any peers. Message from the tracker: Torrent deleted or not in pool yet. Go to Demonoid.com and read the FAQ for more info
Nu merge sa ma conectez nici pe FTP-ul tau. Pune-l pe FTP la 89.121.2.158 // user: macuser / pass: macuser. E FTP-ul meu de la servici si merge garantat. Banda nu e cine stie ce (192 kbps), da’ merge sigur. Am facut contul acum si l-am si verificat.
Nu merge sa ma conectez nici pe FTP-ul tau. Pune-l pe FTP la 89.121.2.158 // user: macuser / pass: macuser. E FTP-ul meu de la servici si merge garantat. Banda nu e cine stie ce (192 kbps), da’ merge sigur. Am facut contul acum si l-am si verificat.
M-am legat la ftp-ul tau, dar imi spune ca 89.etc. cannot be modified.
Pana mea, nu e o zi buna pentru networking!
Am incercat cu Steji cu FTPul lui si n-a mers. FTPul meu se pare ca nu merge, cu toate ca la altii a mers. Torrentul iar, se pare ca nu merge, dar ieri a mers…
Tocmai uploadez filmul pe iDisk-ul meu. Mai dureaza pana-i gata, dar dupa aia sper ca o sa-l puteti lua (Finder: Go > iDisk > Other User’s Public Folder. Numele este altero. Nu trebuie parola.). Cand e gata, revin si editez postul asta.
Am mai facut eu un torrent, cu trackerul pe computerul meu. L-am pus in primul mesaj din acest topic. Poate are cineva curiozitatea sa-l incerce, sunt curios daca merge.
Se pare ca merge torentul lui Tudor. Inca n-a inceput download-ul efectiv, dar nici nu mi-a dat mesajul de eroare de mai sus. N-a inceput (cred) pt. ca fac 2 down-uri mari in paralel.
EDIT: Zice ca n-are nici un peer… hmmm. Ma dau batut. O sa mai incerc maine de la servici ca acu’ descarc Vista
Da, merge si la mine torentul lui Tudor. Ma gandisem si eu sa mai fac unul, dar acu’ daca i-am dat drumul sa se puna pe iDisk…
Ma rog, bine ca merge! Pe al meu il inchid.
edit: Tocmai s-a pus filmul pe iDisk. Cine-l vrea de acolo, sa faca asa: Finder: Go > iDisk > Other User’s Public Folder. Numele este altero. Nu trebuie parola.
Sau click aici