Am vazut si eu la un moment dat cum cineva se tot conecta si deconecta in mai putin de o secunda. Habar n-am ce-o fi fost, poate de la ploaie…
Acum vad ca nu mai ia nimeni; eu las deschis.
E gata si DVDul, se vede misto. Cine il vrea din Bucuresti sa zica inainte de urmatoarea intalnire. Cine il vrea din afara Bucurestiului, sa zica oricand.
Da, si eu cred ca e prima data cand chiar se tine tema propusa. Mie mi se pare foarte misto, mai ales ca sunt printre noi oameni care chiar se pricep. As propune ca pentru data viitoare Cattus sa ne zica (o data pentru totdeauna!!! ) cum e cu diacriticele. Daca e de acord, evident.
Cand s-or termina oamenii mai priceputi, eu as putea sa povestesc despre prelucrare video, daca exista interes pentru asta.
Da, dom’le, sînt multi care stiu chestii misto. Si, poate, sint si mai multi care sa puna intrebarile de care e nevoie!
Dar v-as propune nu mai mult de o expunere pe tema! As mai propune (legat intotdeauna de tema) cite o discutie libera. Adica bunaa, da’ nu nebuna!
Da, corect, ca parca asta a lipsit la intalnire: o ultima parte in care sa punem intrebari, discutii etc.
Adevarul e ca daca urla maneaua in creier, nu prea mai e loc de discutii…
eu am terminat de descarcat filmul de pe torentul lui Altero de sambata si de atunci fac seeding in continuare da degeaba
nu trage nimeni, sau cel putin asa spune Azureus si mai spune ca are ceva probleme cu trakerul Demonoid (nu mai stiu ce ca acum sunt la serviciu)
Duminica am fost plecat toata ziua si nu stiu ce s-a mai intamplat.
Hai ca acuma avem filmul in trei surse: torentul meu, al lui Tudor si iDisk-ul meu. Macar una din ele sper sa mearga.
EDIT pe 7 iulie: iar am primit scrisoare de la Apple, ca am depasit cota de bandwidth. Mi-au blocat site-ul, pana pe 16 ale lunii e mort.
Trebuie sa gasim naibii o solutie mai desteapta, sa facem torentii astia sa mearga. Cred ca cel mai bine e totusi sa fie publicati si uploadati pe un site de torenti. Mininova, poate.
L-am luat si eu. Nu pot sa-i fac seed, in schimb l-am pus pe FTP-ul meu (FTP user: macuser, pass: macuser). Interesant, cel putin cat am reusit sa vad pana acum. Daca se tine regula asta, n-o sa lipsesc de la nici un meeting Mai ales ca putem sa ne punem picioarele-n sus, sa bem bere si sa-nvatam lucruri noi. Ce vrei mai mult?
Am vazut si eu la un moment dat cum cineva se tot conecta si deconecta in mai putin de o secunda. Habar n-am ce-o fi fost, poate de la ploaie…
Acum vad ca nu mai ia nimeni; eu las deschis.
[...] As propune ca pentru data viitoare Cattus sa ne zica (o data pentru totdeauna!!! ) cum e cu diacriticele. Daca e de acord, evident.
[...]
Da, sigur că vă prezint treaba cu diacriticele, sper să fiu prin zonă atunci. În principiu, în joia aia voi fi în București. Pe de altă parte, la rubrica .RO, cam tot ceea ce ar fi de spus este deja în format PDF.