E adevarat ca e documentatie suficienta la .RO, dar:
1. lumea nu o citeste;
2. o prezentare intra mult mai bine in cap; plus ca se pot pune intrebari, unde e cazul.
Iar daca se si filmeaza, atunci chiar ca nimeni nu mai are de ce sa puna intrebari legate de diacritice (sau, ma rog, pune intrebarea, ii dai linkul la film).
Oricum, mai e timp sa ne hotaram ce facem data viitoare.
Salutare.
Am descarcat filmul de pe torentele lui Tudor si a mjers bine. Insa cand il redau cu QuickTime, dupa aproximativ 70% nu se mai aude sunetul si se blocheaza player-ul….aveti vreo idee?
P.S.: au mai ramas ceva tricouri?
Multumesc…
Nu mai pot trimite PMuri, asa ca postez aici:
Vreau sa verific torentii, astfel incat filmul urmator sa poate fi descarcat ca lumea. Solutia cu pusul pe site-ul meu nu e buna, ca nu am banda suficienta si deja site-ul meu e blocat pana pe 16 ale lunii.
Am mai facut un torent, l-am pus pe piratebay.org. Se numeste testdetorent2. Deja search-ul de pe site il gaseste, dar atasez torentul si aici, pentru siguranta. E doar un .txt de vreo 4 k.
As vrea, daca se poate, sa incercati cativa torentul asta si sa-l tineti cam o zi in viata. Nu va descurajati daca zice 0 seeds la inceput, pana se aduna cativa care deja au torentul si il pun la bataie functioneaza mai haotic. Lasati-l deschis pana maine seara.
Mersi.
Am vazut si eu la un moment dat cum cineva se tot conecta si deconecta in mai putin de o secunda. Habar n-am ce-o fi fost, poate de la ploaie…
Acum vad ca nu mai ia nimeni; eu las deschis.
[...] As propune ca pentru data viitoare Cattus sa ne zica (o data pentru totdeauna!!! ) cum e cu diacriticele. Daca e de acord, evident.
[...]
Da, sigur că vă prezint treaba cu diacriticele, sper să fiu prin zonă atunci. În principiu, în joia aia voi fi în București. Pe de altă parte, la rubrica .RO, cam tot ceea ce ar fi de spus este deja în format PDF.
crezi ca-l poti aduce si pe Secarica?
ar fi super
mie mi-a placut prezentarea de anul trecut (pacat ca nu am filmat-o)
Am văzut în sfârşit filmul de la întâlnirea care a fost: mişto de tot. Dacă îl mai vrea cineva şi are probleme poate să-l ia de aici: http://86.106.66.146/~alexm/macuser/
Apropos, sub ce licenţă se distribuie? Nu că aş vrea să fac bani din el, dar e bine de precizat. Un creative commons poate?
Am văzut în sfârşit filmul de la întâlnirea care a fost: mişto de tot. Dacă îl mai vrea cineva şi are probleme poate să-l ia de aici: http://86.106.66.146/~alexm/macuser/
Apropos, sub ce licenţă se distribuie? Nu că aş vrea să fac bani din el, dar e bine de precizat. Un creative commons poate?
daca veneai mai devreme, trageam si eu cu 500 k de la tine…asa l-am luat cu 40k…poate mai pui si data urmatoare filmuletul..