Mac OX are inclus suport pentru stergere discuri RW ?
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Ilfov
Macuser din: 21.12.08

referitor la tipul discutiei, ce imi puteti spune

cum se face ?

copiez ceva pe CD-RW sau DVD-RW apoi doresc sa sterg sau sa rescriu altceva peste.

cu putin timp in urma invatasem cum ard un CD, DVD

mai jos am foto Get info pe CD-RW

Semnătură 

MacBook 12 ” - Silver - 2017, 

iPhone 7 plus - Rosse, - 2017

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucureşti, Sala Palatului
Macuser din: 30.10.05

Da, are, dar de ce munceşti tu cu Finderul, cînd ai programe generoase şi gratuite, specializate pentru scrierea în diverse formate, precum: LiquidCD http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/28483; Burn http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/96476. Nu-i mai simplu?

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 27 Septembrie 2009 08:40 AM

Da, are, dar de ce munceşti tu cu Finderul, cînd ai programe generoase şi gratuite, specializate pentru scrierea în diverse formate, precum: LiquidCD http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/28483; Burn http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/macosx/96476. Nu-i mai simplu?

sunt pentru scriere, Eu ma refeream la stergerea de pe CD, DVD a informatiilor sau daca pot trece peste ceea ce contine deja discul

imagini cu LiguidCD mai jos

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Nene, eşti dus?
Tu chiar NU ŞTII SĂ ŞTERGI UN DISC RW?

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
poppyflo - 27 Septembrie 2009 08:29 AM

referitor la tipul discutiei, ce imi puteti spune

cum se face ?

copiez ceva pe CD-RW sau DVD-RW apoi doresc sa sterg sau sa rescriu altceva peste.

cu putin timp in urma invatasem cum ard un CD, DVD

mai jos am foto Get info pe CD-RW

Dacă nu vrei să folosești nicio aplicație suplimentară, folosește Disk Utility, selectezi icoana unității optice și apoi apeși pe Erase. Opțiunea default este „quick erase”.
Mie mi se pare comode însă aplicațiile astea simple și bune, precum LiquidCD, Burn ori SimplyBurn, cred că deja suportă și Snow Leopard, verifică pe site-ul producătorului.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
iaru - 27 Septembrie 2009 09:55 AM

Nene, eşti dus?
Tu chiar NU ŞTII SĂ ŞTERGI UN DISC RW?

si acum ca si alta data mesajul mi-a fost de ajutor INSA,.....

DE DATA ASTA N-AI MAI CITIT NIMIC DIN REGULAMENTUL MACUSER.RO; CITEZ ” să nu jigniți membrii forumului (think different!);

- să încercați să ajutați colegii de forum, nu să îi puneți în situații jenante pe cei care nu sunt atât de priceputi. Lumea vine aici și pentru ca să afle ceva nou. Dacă un user primește glume în loc de răspunsuri atunci când întreabă ceva “simplu”, cu siguranță nu va învăța ce înseamnă spiritul apple…

- prostul gust și “miștoul” nu sunt interzise sau înlăturate de pe acest forum. Atacurile personale sunt!”

dar, cand NU SE POATE mai mult, NU PUTEM AVEA PRETENTII; prin urmare CITIM SI INVATAM NU-I ASA?

Cu siguranta nu-i asa, e altfel…................

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Discurile R/W se șterg EXCELENT cu DiskUtility - știe și de Quick și de Full Erase.

Iarule - nț-nț-nț ... pune el adminu’ mâna pe tine la o întâlnire și vezi tu ... wink

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

Ei, scuze, domnule… Dus nu înseamnă neapărat dus cu pluta, poate fi dus cu gîndul. Nu, pe bune, poppyflo, scuze! ok?
Dar, dacă te uiţi la imaginea postată, acolo nu e mişto, e indicaţie precisă... Foarte precisă... De asta n-ai mai zis nimic.
Asta m-a mirat, că nu te-ai uitat în meniul aplicaţiei, ceea ce m-a dus cu gîndul că nu explorezi aplicaţiile dincolo de ferestre.
Deci, corect era să postezi aşa: Iarule, mulţumesc pentru imagine, am priceput, dar nu trebuia să te dai în stambă sau să mă împingi!
Ce zici, îmi mulţumeşti şi tu?